• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

Kızlar maşallah hepinizin aldıkları çok güzel, Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin, ben daha 5 body dışında hiçbirşey almadım. Toplu almam için 100 km merkeze gitmem gerekir, gittiğimde herşeyini almalıyım, birdaha zor giderim, sizce ne zaman yapsam bu alışverişi, bana hep erken gibi gelir ama eşimde herşeyi son ana sıkıştırıyorsun diye kızıyor :) 25 haftalık hamileyim, fikirleriniz önemli benim için.

Didoşum çok tatlı olmuşlar, maşallah marifetli insanın hali bşaka oluyor :) ama minik minik ör ör başa çıkarmı bunlar kızlar kaç tane yapçanız bunlardan?

Kızlar maşallah hepinizin aldıkları çok güzel, Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin, ben daha 5 body dışında hiçbirşey almadım. Toplu almam için 100 km merkeze gitmem gerekir, gittiğimde herşeyini almalıyım, birdaha zor giderim, sizce ne zaman yapsam bu alışverişi, bana hep erken gibi gelir ama eşimde herşeyi son ana sıkıştırıyorsun diye kızıyor :) 25 haftalık hamileyim, fikirleriniz önemli benim için.

Canım, ben çoğu şeyi internetten sipariş ettim, biberonları dahil, kapıya kadar geliyor, tabi güvenilir yerlere bakçaksın, bebekmarket.com güzel, hepsiburada.com bebek bölümü
Fiyatlarıda uygun geldi dışarıya göre
Bende ağırlaştığım için pek gezecek halim yok, büyük şeyleri , kıyafetlerin çoğunu ananesi aldı zaten kuzumun, tamam sayılır artıkın herşeyimiz :)

a.s. sağolun kızlaarrr
şekerkızcım zaten 5dakkada 1tanesi bitiyo tatlış yaa daha çook zaman var yapabildğim kadar yapcam valla 100tane olsa yeter zaten fazla bile

kızlar ya bişey sormak istiyorum,şimdi ben bu hafta 25. haftamdayım kaç aylık hamiş olmuş oluyorum son adet tarihim 24 eylüldü her ayın 24ündemi 1 ay büyüdü sayıcam yoksa 4 haftada bir bir ay büyümüş olacak???ayhh kafam karıştı yaa...

dido harika olmuş parlak iplik sanırım çok cicilerrr keşke bende yapabilsem...
işilcim yapabilirsin canım bende tesadüfen yaptım zaten çok komiktim yaptığımdada sevinçten çıldırdıımm kocişte bana deliymişim gibi baktıııdelikafadulden
didoşum walla çok harika
kızlar ne becerikli çıktınız ya aferün hepinizea.s

a.s.teşekkürler canııımmm anam beni şımarttınız kıııııı şımartmayın valla hep isterim haaa:utangac:

zezecimm banada öğrettiii o elbiseyii yapmayıı dün msndeee camdaaa
bendee yaptım bugünnnn
braz daha yapımmm koycam resmini sizlereeee
çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk sağolll özlem cimmmmmmmmmmmmmmm

zezecimm banada öğrettiii o elbiseyii yapmayıı dün msndeee camdaaa
bendee yaptım bugünnnn
braz daha yapımmm koycam resmini sizlereeee
çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk sağolll özlem cimmmmmmmmmmmmmmm

rica ederim hayatimmmmm...gule gule dagit sekerlerini

Back