• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

teşekkür ederim herkese beğendiğinize sevindim kızlar:CüvCüv:
canım ümraniye çarşıda pamidor die bi mağaza var ordan aldım kirazlı elbise tek kalmıştı sarıısı felan vardı diğerininde beyazı bempesi felan da vardı...:emir_bebek:

sağol cnm ama ümraniye bana çook uzak internetten bakarım belki aldığın mağazanın bana yakın şubesi vardır

şen gülçin cnmm bak senn için koyuyorumm resminii buraya benn yapıyorummm
halaaa anca yetiştiririm sanırım
beğenirsen sana anlatmaya çalışımmm basittt aslındaaa olurmuuu
trabzan ve sık iğneyle yapılıyorrr
my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG] bunları netten sipariş verdim ama haber yok hala neyse ayakkabı şeklindekini bebek şekeri yapıcam

gamzeli trabzonla samsunda ciciler hep aynı heraldeeee bizim oğluşlar bi örnek giyincekler aldıklarımız aynı ne güzell

gamzeli trabzonla samsunda ciciler hep aynı heraldeeee bizim oğluşlar bi örnek giyincekler aldıklarımız aynı ne güzell

belkide aynı yerlerden alıyoruz sen samsun şubesinden ben trabzon cnm:-) kardelen bebe diye bir yer açıldı ordan aldım yeni açıldığı için uygun fiyatlarda herşeyi alasım geliyo çok şeker şeyler var..

çok güzel şeyler almışsınız arkadaşlar Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin iyi günlerde kullanının.bu arada netten bakanlar için e_bebek de de çok güzel şeyler var ben bursa mağazasından aldım ama bazılarınıda sonra netten getirticem

Back