• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

merhaba canım
ben aralık annesiyim. kızıma yatak secerken ben de çok araştırma yapmıştım. ben de çileğin camlı modelini begenmiştim fakat araştırmalarım sonucunda camlı modellerin pek kullanışlı olmadığını ögrendim. en sonunda çıtalı aldım. bu camlar polikarbon dan üretiliyormuş ve çizilme yaşanıyormuş. hatta nerede gördüm hatırlamıyorum ama o kadar kötü duruyordu ki çizilmiş hali ben de vazgectim. kararını olumsuz manada etkilemek istemem fakat böyle bir gercek var hatırlatmak istedim. umarım yanlış anlamazsın

canım benim neden yanlış anlayayım aksine bilgileniyoruz burda sevinirim ben bu tür şeylere öğreniyoruz ne güzel. Aslında camlıyı ben değilde eşim istiyor çıtalı olursa işte çocuk kolunu bacağını sokar araya sıkışır felan diye tedirgin o yüzden eşim camlı olsun diyor çıtalılara yan koruma takılıyor fakat bu kezde biz yattığımız yerden onu göremeyiz diye düşündüm bakalım artık hangisi olacak.

çıtalı alırsan zaten belli bir standartı var onların ona dikkat et.. .ıtaların arası belli bir cm aralıkla olmalı. biz cilekten almıştık yanında bissürü sertifika filan verdiler.. cıtalıdan bu sebepten dolayı korkma yani..

ayy ben daha başlayamadım 6 ayım bitti hala alıcam bunlar çok şeker ya insanın aldıkça alası gelir valla

papatya güle güle kulansın minişin çok tatlılar mavi elbiseye bittim çok cici,bende bugün zıbınlarını aldım kızımın yazın evde en çok onlarla rahat eder diye düşünüyorum:)
ceren54 ben ilk beşiğe bayıldım çok hoş..

papatya güle güle kulansın minişin çok tatlılar mavi elbiseye bittim çok cici,bende bugün zıbınlarını aldım kızımın yazın evde en çok onlarla rahat eder diye düşünüyorum:)
ceren54 ben ilk beşiğe bayıldım çok hoş..
tşküe ederz cnmm bende bttm elbisesineee bi doğsada gydrsemm
koysana cnm sendeee
yerim ben IRMAGIN cicilerini saadetcim çok tatlılar.allah güle giymeyi nasip etsn
amin cnmm çok sağol bitanemmmm
sadetcim çok tatlılar gülegüle giydir prensesine
sağl cnm aminnn inşşşş
ay şimdiye kadar ekliyodum olmuya ya

nerde hata yaıosun kii acaba cnmm uğraşş olurrrr cnm

cnm host it yazan yerde start upload yazıyo en üstte images yazan yeri tıkladığım zaman çıkıyo host it ozaman da resim yükleme yeri yok bilmem anlatabildinmi cnm

my.php
[/URL][/IMG]

Back