- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi Gurbette1anne
bizde bugün babamızla dersten sonra çarşıya gttk kızımızaa braz cicilerr aldık bakın bakalmm
[/IMG]
[/IMG]
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşkür ederizz teyzesiii sendee koyyy cnmm bakalımmmm
cnm çok cici şeyler almışsın iyi günlerde giysin kızın..
Saadetçimmm ii günlerde kullansın bebişinnn
sağol teyzesiiiiyi günlerde kullanın annesi
kızımızın ismi hala belli değil mi
artık adı ile hitap edelim bebiş demeyelim
oyyyy yesinler onun cicilerini saadet gelinim güle güle giysin eeskitsin üstündeeeee a.s.
sağol teyzesiii
ırmak olcak sanırımmm
sğll k.validesiii
gysn poz vercek fotosunu çekipp çağatayımızaa yolluycaz hihoyyyt
ceren çok şekerlerrr güle güle kullnsın oynasın miniğinnnnn cnmmm
özlemcimm semoş zaten narenn yokluğundaa bnm kıza takılıoooo yoksaa onun kızınınııı alcaktııı ooooooooooo kizlar alinmis verilmissssssssssss.....
benim oglumun basi kelmi acabaaaaaa bende biii kiz bulayim bariii..bende kayinvalde olcammm isteee:jeyyar:
sağol cnmmm yaaa amin cnmm işşşş doğsada gydirsemm hayırlısıylaakızz sadoş çook tatlılar bunlar deliii ayy ya kız kıyafetleri daha afilli oluyo hee adamın asabını bozmiyin bakiimm hayırlı ve güzel günlerde sağlıkla giymek nasipetsin Allah canım benim
a.s. a.s.Canım benim çok teşekkür ederim hayatım inşallah rabbim kullanmayı nasip etsin cümlemize kuzucum.
sizinkilerde pek cici maşallah ya insan dayanamıyor dimi gördüğünü almak istiyor.
Bende evde eşyaları gördükçe hadi doğsun artıkda giydireyim diyorum sabırsızlanıyoreum valla yaaa hihoyyyt hihoyyyt