• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

bizde bugün babamızla dersten sonra çarşıya gttk kızımızaa braz cicilerr aldık bakın bakalmm
1103091836.jpg
[/IMG]

1103091840.jpg
[/IMG]

cok tatlilar papatyacimmmmm yerim ben onlar yaaa gule gule giysin prensesss...
bende bugun mama onlugu ve zibin aldimmm..dayanamiyorumm kii

iyi günlerde kullanın annesi
kızımızın ismi hala belli değil mi
artık adı ile hitap edelim bebiş demeyelim
sağol teyzesiii
ırmak olcak sanırımmm
oyyyy yesinler onun cicilerini saadet gelinim güle güle giysin eeskitsin üstündeeeee a.s.

sğll k.validesiii
gysn poz vercek fotosunu çekipp çağatayımızaa yolluycaz hihoyyyt

sağol teyzesiii
ırmak olcak sanırımmm

sğll k.validesiii
gysn poz vercek fotosunu çekipp çağatayımızaa yolluycaz hihoyyyt

oooooooo kizlar alinmis verilmissssssssssss.....
benim oglumun basi kelmi acabaaaaaa bende biii kiz bulayim bariii..bende kayinvalde olcammm isteee:jeyyar:

kızz sadoş çook tatlılar bunlar deliii ayy ya kız kıyafetleri daha afilli oluyo hee adamın asabını bozmiyin bakiimm hayırlı ve güzel günlerde sağlıkla giymek nasipetsin Allah canım benim

ceren çok şekerlerrr güle güle kullnsın oynasın miniğinnnnn cnmmm

Canım benim çok teşekkür ederim hayatım inşallah rabbim kullanmayı nasip etsin cümlemize kuzucum.
sizinkilerde pek cici maşallah ya insan dayanamıyor dimi gördüğünü almak istiyor.
Bende evde eşyaları gördükçe hadi doğsun artıkda giydireyim diyorum sabırsızlanıyoreum valla yaaa hihoyyyt hihoyyyt

62120286.jpg

85824200.jpg

buyukca74r69o.jpg

buyukcab5up45.jpg

kızlarrr beşikler nasıl ?
Biz bu dört beşikten birini seçicez ama daha karar vermedik ben en sonuncuyu beğendim ama bakalım...

ahhh ne güzel ciciler rabbim bana da anne olma duygusunu yaşattığı gün alacağım aslında başladım ama bebeğim yok hala dün dolaba yapışan süslerden aldım bir pembe bir mavi ve köpekcik aldım dolabının kapısına yapıştırıcam süslü olsun

canım hepsi güzel ama işlevli olanı almanı tavsiye ederim hatta bazıları sonra büyük yatak oluyor onlara baktın mı

evet bu modellerden ikisi büyüyor zaten canım ve akşam yatağı koyacağım yeri ölçtüm büyüyenler yetiyor yani iki model kaldı geriye ya ilk resim yada son resimdeki beşik olucak.
Ve büyük ihtimalle ilk resimdeki beşik olucak camlı olan çünkü çıtalı istemiyoruz biz bakalım beşiği alınca evde resmini çeker yollarım....

merhaba canım
ben aralık annesiyim. kızıma yatak secerken ben de çok araştırma yapmıştım. ben de çileğin camlı modelini begenmiştim fakat araştırmalarım sonucunda camlı modellerin pek kullanışlı olmadığını ögrendim. en sonunda çıtalı aldım. bu camlar polikarbon dan üretiliyormuş ve çizilme yaşanıyormuş. hatta nerede gördüm hatırlamıyorum ama o kadar kötü duruyordu ki çizilmiş hali ben de vazgectim. kararını olumsuz manada etkilemek istemem fakat böyle bir gercek var hatırlatmak istedim. umarım yanlış anlamazsın

oooooooo kizlar alinmis verilmissssssssssss.....
benim oglumun basi kelmi acabaaaaaa bende biii kiz bulayim bariii..bende kayinvalde olcammm isteee:jeyyar:
özlemcimm semoş zaten narenn yokluğundaa bnm kıza takılıoooo yoksaa onun kızınınııı alcaktııı ooo
bzm duygularımızla oynuyooo işteee
delikafadulden sırnaşık şey
kızz sadoş çook tatlılar bunlar deliii ayy ya kız kıyafetleri daha afilli oluyo hee adamın asabını bozmiyin bakiimm hayırlı ve güzel günlerde sağlıkla giymek nasipetsin Allah canım benim
sağol cnmmm yaaa amin cnmm işşşş doğsada gydirsemm hayırlısıylaa
Canım benim çok teşekkür ederim hayatım inşallah rabbim kullanmayı nasip etsin cümlemize kuzucum.
sizinkilerde pek cici maşallah ya insan dayanamıyor dimi gördüğünü almak istiyor.
Bende evde eşyaları gördükçe hadi doğsun artıkda giydireyim diyorum sabırsızlanıyoreum valla yaaa hihoyyyt hihoyyyt
a.s. a.s.

Back