• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

çok şekerlerrr cnmmm
şkerleriiiizii sen mii yaptınn hazırmııı bi tane şekeridee ayrı çekipp koyarmısınn cnmmm ayırtedilmioda

çok güzel cerencimm süsleri daha doğmadan hazır kızınınnnn allah salıkla albümleri doldurup şekerleri dağıtmayı nasip etsin yastığınızda dolup taşar inşallahh

bunlarda benim kuzuma aldığım yeni ciciler teyzelerihihoyyytgamyoncuiremsu
cdkuln1we6.jpg

y0rgp84kya.jpg

d77oxrgptd.jpg

vzp6i6tbdr.jpg

nh9eup66fi.jpg

(cep telefonuyla çektiğim için biraz soluk çıktıı renkleri:S)

Son düzenleme:
Canım, ben çoğu şeyi internetten sipariş ettim, biberonları dahil, kapıya kadar geliyor, tabi güvenilir yerlere bakçaksın, bebekmarket.com güzel, hepsiburada.com bebek bölümü
Fiyatlarıda uygun geldi dışarıya göre
Bende ağırlaştığım için pek gezecek halim yok, büyük şeyleri , kıyafetlerin çoğunu ananesi aldı zaten kuzumun, tamam sayılır artıkın herşeyimiz :)

Anladım canım, ben dokunmadığım birşeyi internetten alamıyorum nedense :) Eşimde büyük ve kampanyadaki şeyleri alalım netten diyor, sen biberonu cam mı aldın? Markasını ve fiyatını yazarmısın kaydirigubbakcemile5

çok şekerlerrr cnmmm
şkerleriiiizii sen mii yaptınn hazırmııı bi tane şekeridee ayrı çekipp koyarmısınn cnmmm ayırtedilmioda

çok güzel cerencimm süsleri daha doğmadan hazır kızınınnnn allah salıkla albümleri doldurup şekerleri dağıtmayı nasip etsin yastığınızda dolup taşar inşallahh

cok seker hepsiii cerennn gule gule kullansinn kizinnnn

sağol zuzucum Allah hepimize biranevvel nasipetsin inşallaaahhhhh Yarabbim

cerencim çook tatlılar yaaa şeker sepetine bayıldım canımbenim Allah hayırlı uğurlu günlerde kullunmak nasipetsin

cerencim aldıkların çok güzel iyi günlerde kullanın

Çoooooooooookkkkkkkkkkkk teşekkür ederim kzılar hepinizeeee beğenmenize sevindim. Rabbim inşallah hepsini güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin cümlemize.....
Papatyam canımmm şekerler daha hazır değil bitanem sadece sepet var şekerler daha sonra inşallah onları erteledik daha erken diye en sona şekerleri bıraktık bitsin hepsinin resmini çeker koyarım tatlım....

bunlarda benim kuzuma aldığım yeni ciciler teyzelerihihoyyytgamyoncuiremsu
cdkuln1we6.jpg

y0rgp84kya.jpg

d77oxrgptd.jpg

vzp6i6tbdr.jpg

nh9eup66fi.jpg

(cep telefonuyla çektiğim için biraz soluk çıktıı renkleri:S)

canımmmm ben bunlara bayıldım yaa nasıl şeker elbiseler aman yarabbim süpperrrr allah giydirmeyi nasip etsin inşallah....

Canım çok güzelmiş cicileri, iyi günlerde giysin prenses, ana kucağı, kanguru 5 li setinde çok güzelmiş,
Aşk kırıntısı, ben 1 tane avent ve 1 tanede Dr.Brovns aldım, en iyi bunlar diyorlar
15 civarı olması lazım tanesi

ışılcım hayırlı olsun tatlışım Allah gülegüle giydirmek nasipetsin inşallah minişine ilk elbiselerde çok seksi yani bilmiyom artık kaydirigubbakcemile5

ışıl çok güzel aldıkların cnm hele o 1. ve 2. elbise süper nerden aldın cnm sorabilirmiyim.güle güle giysin bebeğin hepsini...

teşekkür ederim herkese beğendiğinize sevindim kızlar:CüvCüv:
canım ümraniye çarşıda pamidor die bi mağaza var ordan aldım kirazlı elbise tek kalmıştı sarıısı felan vardı diğerininde beyazı bempesi felan da vardı...:emir_bebek:

merhaba kızlar nasılsınız ay bu bebek şekeri mevzusu canıma yetti ya
çok sıkıldım anneme rica ediyorum uğraşamam diyo bende beceriksizim
öğretse yapcam ama anlatmaya bile tahammülü yok zar zor bir tane yaptı
bin tanede laf söyledi:1no2::çok üzgünüm:senağlamanasıl yaptınız şe elbiseleri tariflerini anlatırmısınız
işte annemin yaptığı:
IMG] [/IMG]

Back