• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

zezecim çok güzelmiş güle ggüle kullansın bebişin bebek arabasını bende 3 tekerli alıcam daha rahatmış sürümü

kıslar hepinizin aldıkları çok güsel minik minik ayy insan hep almak istiyo..
ceren canım bizde sakaryalıyız kayınvalidemde benim
kızımın kıyafetlerinin bi çogunu civilden almışş....
çok güseller hepside sen çocuk mağazalarında indirim yada çok güzel bişeyler görürsen banada haber verirmisin canım şimdi senin kıyafetlerinden sipariş edicem bakalım bulabilcekmi???

kıslar hepinizin aldıkları çok güsel minik minik ayy insan hep almak istiyo..
ceren canım bizde sakaryalıyız kayınvalidemde benim
kızımın kıyafetlerinin bi çogunu civilden almışş....
çok güseller hepside sen çocuk mağazalarında indirim yada çok güzel bişeyler görürsen banada haber verirmisin canım şimdi senin kıyafetlerinden sipariş edicem bakalım bulabilcekmi???

aaa ne güzel hemşeriyiz yani desene hihoyyyt
vardır canım eminim hem neler var biz 10 - 15 günde bir uğruyoruz civile daha neler neler varda artık frenledim kendimi valla kızım giyemicek bu kadar şeyi büyüyüvericek ondan korkuyorum kaydirigubbakcemile3
bu arada hayatım civil uygun bir mağaza zaten pahalı değil ve istediğin herşey var birde bir mağaza daha var neydi adı yaa hilmş kayın iş merkezinin tam karşısında genelde hep sünnet kıyafetleri minik abiyeler felan vardı eskiden şimdi çok daha fazla çeşit var ve orasıda çok ucuz aklında bulunsun tatlım. ama adını hatırlayamadım ya anlamışsındır sen neresi olduğunu pasaj içinde değil cadde üzerinde yerimseniben

kızlar alt acma mınedrı alan varmı?bende nette gordum tesaduf ama kullanışlı olabilir die düşünuyorum,bende hazran annesyım ama daha bişim yoksenağlamabalonlar aldım,pembe tul aldım kapıyı süslücem,kırlı sepetı,chıcconun bakım setını ve bıkaç dekoratf :kızgın:...moblya da siprsle yaptrcam ama hala mobılya begenmedım

kızlar alt acma mınedrı alan varmı?bende nette gordum tesaduf ama kullanışlı olabilir die düşünuyorum,bende hazran annesyım ama daha bişim yoksenağlamabalonlar aldım,pembe tul aldım kapıyı süslücem,kırlı sepetı,chıcconun bakım setını ve bıkaç dekoratf :kızgın:...moblya da siprsle yaptrcam ama hala mobılya begenmedım

ben aldim canm daha dogrusu siparis verdim aldigim yatak ic takiminin parcasiydi..
uzeri pilastik olanlardan aldimm silinebiliyor,icide sunger..komidinin uzerinde kaliyor surekli

ben aldim canm daha dogrusu siparis verdim aldigim yatak ic takiminin parcasiydi..
uzeri pilastik olanlardan aldimm silinebiliyor,icide sunger..komidinin uzerinde kaliyor surekli

ewet ewett silinebiliooo,banada cok mantıklı geldı bide havlu gıbı olanları var,ama silinebilir daha gusel.benım yegen de erkek altı acılırken hep suluyodu her yerı bu cok stril ve rahat geldı,,kaydirigubbakcemile3a.s

Bende aldim kizlar...Mobilyalari aldigimda...Üzeri musamba- plastik. ici cocugun kaymasini önleyici elyaf dolu...Yani cocugun seklini aliyor minder yatirdiginizda...

ewet ewett silinebiliooo,banada cok mantıklı geldı bide havlu gıbı olanları var,ama silinebilir daha gusel.benım yegen de erkek altı acılırken hep suluyodu her yerı bu cok stril ve rahat geldı,,kaydirigubbakcemile3a.s

evet havlu olanlarda var fermuarli yikanabiliyor ama banada mantikli gelmedi..gunde kac defa alti acilcak..silinenler daha ii

:sm_confused:
Bende aldim kizlar...Mobilyalari aldigimda...Üzeri musamba- plastik. ici cocugun kaymasini önleyici elyaf dolu...Yani cocugun seklini aliyor minder yatirdiginizda...

mobılyanı nerden aldın canımmm,ben bı turlu bulamıyom ya yaptrcam ama içme sınen model bulamadım
senağlama

:sm_confused:

mobılyanı nerden aldın canımmm,ben bı turlu bulamıyom ya yaptrcam ama içme sınen model bulamadım
senağlama

Canim ben mobilyami almanyadan aldim, hollandali bir firmanin...Cok sade bembeyaz bir takim..Tavsiyem daha sonra ki yillarda da kullanabilcegi birsey olsun cocugunun...Büyüyen yatak vs...a.s.

Canim ben mobilyami almanyadan aldim, hollandali bir firmanin...Cok sade bembeyaz bir takim..Tavsiyem daha sonra ki yillarda da kullanabilcegi birsey olsun cocugunun...Büyüyen yatak vs...a.s.

saoll canımmm,bende öle düşünuyomçok sade bişi ve büyüyen yatakkk

:1hug:

kızlar bende belis den alıcam beşiği 2 yaşına kadar onu kullanıcam nasipse sonra kızıma oda yapıcam o zaman tam takım alıcam alınca resmini eklerim sizde görürsünüz

user108015pic3719712366.jpg

user108015pic3719812366.jpg

user108015pic3719912366.jpg

kızlar bunlarda benim çitlenbiğe son aldıklarım hihoyyyt

Back