- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
- Konu Sahibi Gurbette1anne
zezecim çok güzelmiş güle ggüle kullansın bebişin bebek arabasını bende 3 tekerli alıcam daha rahatmış sürümü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zezecim çok güzelmiş güle ggüle kullansın bebişin bebek arabasını bende 3 tekerli alıcam daha rahatmış sürümü
ceren ve ayşecikk çok gzllerrr
güle güle kullanınnnn bebişlerinizeeee
kıslar hepinizin aldıkları çok güsel minik minik ayy insan hep almak istiyo..
ceren canım bizde sakaryalıyız kayınvalidemde benim
kızımın kıyafetlerinin bi çogunu civilden almışş....
çok güseller hepside sen çocuk mağazalarında indirim yada çok güzel bişeyler görürsen banada haber verirmisin canım şimdi senin kıyafetlerinden sipariş edicem bakalım bulabilcekmi???
kızlar alt acma mınedrı alan varmı?bende nette gordum tesaduf ama kullanışlı olabilir die düşünuyorum,bende hazran annesyım ama daha bişim yoksenağlamabalonlar aldım,pembe tul aldım kapıyı süslücem,kırlı sepetı,chıcconun bakım setını ve bıkaç dekoratf ...moblya da siprsle yaptrcam ama hala mobılya begenmedım
ben aldim canm daha dogrusu siparis verdim aldigim yatak ic takiminin parcasiydi..
uzeri pilastik olanlardan aldimm silinebiliyor,icide sunger..komidinin uzerinde kaliyor surekli
ewet ewett silinebiliooo,banada cok mantıklı geldı bide havlu gıbı olanları var,ama silinebilir daha gusel.benım yegen de erkek altı acılırken hep suluyodu her yerı bu cok stril ve rahat geldı,,kaydirigubbakcemile3a.s
Bende aldim kizlar...Mobilyalari aldigimda...Üzeri musamba- plastik. ici cocugun kaymasini önleyici elyaf dolu...Yani cocugun seklini aliyor minder yatirdiginizda...
:sm_confused:
mobılyanı nerden aldın canımmm,ben bı turlu bulamıyom ya yaptrcam ama içme sınen model bulamadım
senağlama
Canim ben mobilyami almanyadan aldim, hollandali bir firmanin...Cok sade bembeyaz bir takim..Tavsiyem daha sonra ki yillarda da kullanabilcegi birsey olsun cocugunun...Büyüyen yatak vs...a.s.