• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

s7301288.jpg

semoş ve ayşeee çok tatlılarrr güle güle kullansınlarrr bücürüklerrrrr...........

kızımın açıp kapanan pratik bardağı dışarda kullanmaya
ve bebelac önlüğüü bebelacdan geldii de

1003091814.jpg
[/IMG]

allah seni sibel hehe sen benden de neşelisin ayolll maşallah :nazar: yirim senii

saadet kıs promosyonlar başladı he bardak güzelmişşş

yok cnmm bellii bi promosyon zamanı yokk
üye oldum siteye yollamışlarr sağolsun larrr
numune mamada yollamışlarrr bi kaç pakett ama onu komşunun kızına verdimmmm

sadetçim bardaga bayıldım fıstıga sumu içircem bakim sen onla . bardagın büyükler için olanı varmı çok iyi çalışanlar için valla

ayşecik cokur cokur emsin emzigini inşallah iyi günlerde alıştırabilicezmi bakalım kuru memeye iyi olur alıştırabilirsek

sadetçim bardaga bayıldım fıstıga sumu içircem bakim sen onla . bardagın büyükler için olanı varmı çok iyi çalışanlar için valla

büyüsünn içircemmm onla cnmmm :ecrin_bebek:
bizde kullanabilirizz cnmm küçük değil öleee derinliğiii

kizlar geldimmmm..biraz hizli gidiyoruz sanirim ama bunlarida aldimmm
bu 0-12 aylikk..tekerlek kismi ikisi icin ortak kullaniliyor..
cabriofixblackreflectio.jpg

buda yatak halini aliyor ustu kapaniyor..sadece koltuk kismida cikarilip araba koltugu oluyor,alt kisimsa uce katlaniyo yer kaplamiyor..tekerlekte sokulebiliyorr..arastirdim en kullanisli bunlar geldi.4hafta sonra getirilecek bunlarda
getimageca1rem76.jpg

papatyacimmm bardaklar ne seker oyleeeeeee...bende icicem onlardan bisilerrrrrrrrr:):):):)
semacim senin oglusunda suslu olcakkk cokk tatli seylermisssss
aysecimm seninde zurafali emziklerin cook tatli.
bebklerin herseyi cok guzell yaaa gule gule kullanin

Semoşum,Saadetim,Özlemcimm,Ayşeciim sağlıkla kullansın bebişlerinizz çok cici hepsidee...

Back