- Konu Sahibi Gurbette1anne
havvacım eline sağlık çok şeker olmuş hamarat anne. ben daha başlamadım şekere falan.başlamak lazım aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi çok güzel iyi günlerde giydirmek kullanmak nasip olsun..havvacım şekerler çok cici olmuş. sen bir adres vermiştin yanlış hatırlamıyosam uygun şekerler var diye bulamıyorum cnm onu tekrar verirmisin..
havvacım eline sağlık çok şeker olmuş hamarat anne. ben daha başlamadım şekere falan.başlamak lazım aslında
hsurmak harika olmuş bayıldım hazırlardan daha hoş valla hem kendi el emeğin ne güzel...
allah dapıtmayıda nasip etsin..
canımya başkasıyla karıştırıyo olmayasın benmi vermiştim hatırlamıyom tatlım ya. canım sende kendin yap benim gibi el uygunu o oluyo30 kuruşa mal ediliyo nerdeyse
karıştırdım demek cnm..ben sizin gibi hamarat değilim elimden örgü gelmez benim ben uygun fiyata ne lazımsa alıp kendim yapmak istedim ama burda çok pahalı biri vermişti burda adres uygundu hazır yapılmıştı ama bulamadım neyse sağol cnm..
cerencim hepsi çok şekerrr
iyi günlerde kullnır inşşş kızınnn
havvacımmm emeğine sağlık nasıl ördünn bizedee tarif etsennn ne olurrrrrrrrrr
kapı süsü hazır cnm annecim almış:))
ceren çok güzeller güle güle giydir
ceren hepsi çok tatlı ama en üsttekine bayıldım bende gecelik almak istiyorum kızıma nerden aldın çok beğendim...