• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

hepsi çok güzel iyi günlerde giydirmek kullanmak nasip olsun..havvacım şekerler çok cici olmuş. sen bir adres vermiştin yanlış hatırlamıyosam uygun şekerler var diye bulamıyorum cnm onu tekrar verirmisin..

canımya başkasıyla karıştırıyo olmayasın benmi vermiştim hatırlamıyom tatlım ya. canım sende kendin yap benim gibi el uygunu o oluyo30 kuruşa mal ediliyo nerdeyse

canımya başkasıyla karıştırıyo olmayasın benmi vermiştim hatırlamıyom tatlım ya. canım sende kendin yap benim gibi el uygunu o oluyo30 kuruşa mal ediliyo nerdeyse

karıştırdım demek cnm..ben sizin gibi hamarat değilim elimden örgü gelmez benim ben uygun fiyata ne lazımsa alıp kendim yapmak istedim ama burda çok pahalı biri vermişti burda adres uygundu hazır yapılmıştı ama bulamadım neyse sağol cnm..

karıştırdım demek cnm..ben sizin gibi hamarat değilim elimden örgü gelmez benim ben uygun fiyata ne lazımsa alıp kendim yapmak istedim ama burda çok pahalı biri vermişti burda adres uygundu hazır yapılmıştı ama bulamadım neyse sağol cnm..

nikah şekeri malzemeleri

elimde bu adres var umarım işine yarar

cerencim hepsi çok şekerrr
iyi günlerde kullnır inşşş kızınnn
havvacımmm emeğine sağlık nasıl ördünn bizedee tarif etsennn ne olurrrrrrrrrr

Sağol canımcım inşallah rabbim onları giydirdiğimiz günlerinde görmemizi nasip etsin cümlemize :Saruboceq:

Havva ellerine sağlık canım çok şeker olmuş gerçekten inşallah allah ağız tadı ile dağıtmanıda nasip etsin tatlım
Bende 50 çift yani 100 adet patik ördüm sırf bildiğimiz bebek patiği içini şekerle doldurup kurdele ve nazar boncuğu ile süsleyip dağıtıcam inşallah bebek mevlüdünde.

pic0453.jpg

ayşecik canım çok güzel olmuş sen mi yaptın hazırmı aldınnn güle güle kullan süsünü süslü hatun

ayşecik ellerine sağlık çok hoş duruyor çok güzel olmuş gerçekten güle güle kullanın inşallah :)

kapı süsü hazır cnm annecim almış:))

güle güle kullanın canım bende netten araştırıyorum ama hastane odası için değil kendi evimde kapıya takıcam ben :):):)

ceren çok güzeller güle güle giydir

İnşallah hayatım Allah o günleride göstersin inşallah hepimize :Saruboceq:
Valla ben bu eşyaları gördükçe sabırsızlanıyorum doğsada giydirsem kucağıma alsam mis kokusunu duysam diye sabırsızlanıyorum hihoyyyt

ceren hepsi çok tatlı ama en üsttekine bayıldım bende gecelik almak istiyorum kızıma nerden aldın çok beğendim...

Canım ben sakaryada oturuyorum burda civil diye bir bebek ve çocuk mağazası var ordan aldık nettenb bir araştır sanırım bazı bölgelerde şubeler var tatlım a.s.

yeleğimiz
1524.jpg
[/url][/IMG]

bunlar altlarımız biri aykalı biri ayaksız tanesi 3.5 liraydı
1555.jpg
[/url][/IMG]

kısa kollu badoylerimiz yazlık oh tiril tirill giysin kuduruğum
1564.jpg
[/url][/IMG]
1573.jpg
[/url][/IMG]

bunlarda kolsuzlar
1582.jpg
[/url][/IMG]
1605.jpg
[/url][/IMG]

banyo havlumuz bornoz almıcaz yürüsün öle alıcazz inşallahhh rengi beyaz üstünde de krem renli bi tavşan varrrr çok belli değil ama
1613.jpg
[/url][/IMG]

bu da zıbını içli dışlıymış bu pakette görünmüyodu
1634.jpg
[/url][/IMG]

Back