• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

1215.jpg
[/url][/IMG]

Kızlar bunlar bebek ıÇın hazırladıgım Şeker sÜslerı Örmesı Çok kolay gerÇekten 5 dakıkada 1 tane yapılıyor

1234.jpg
[/url][/IMG]
BUDA ŞEKERıN SON HALı OLACAK SıZE GÖSTERMEK ıÇıN YAPTIM ALELACELE . GÜZEL OLMUŞMU KIZLAR

ay havvacım çok çok güzel olmuş ellerina sağlık bak fikir olsun bizede harika olmuş ellerine sağlıkkkk güle güle dağıtmak nasip etsin allahımmm:nazar:

havvacım çok güseel olmuş eline sağlık,, bende böyle patik, yelek ,sepet ördümde tüllerini alıp süslemem kaldı..

havvacım çok hoş tam el emeği göz nuru cinsi ya
tığ ile mi örüyorsun onları
zahmet olacak ama bir de onların tarifini versen süper olur kanımca:roflol:

yaaa onlar ne öölleee yaaa çook tatlı nasıl örülüyor havvacım o ceket biara tarif etsene bende yapcaaammm

seker cokk sevimli olmusss canimmmmm.ellerine saglikk
yeriiimm ben o sekerleridelikafadulden

ay havvacım çok çok güzel olmuş ellerina sağlık bak fikir olsun bizede harika olmuş ellerine sağlıkkkk güle güle dağıtmak nasip etsin allahımmm:nazar:
saol canım
havvacım çok güseel olmuş eline sağlık,, bende böyle patik, yelek ,sepet ördümde tüllerini alıp süslemem kaldı..
canım ilk senin patikleri gördüm sanırsan fikir dahim sensin ama seninkiler şişle yapılmışzor geldi bana:)

havvacım çok hoş tam el emeği göz nuru cinsi ya
tığ ile mi örüyorsun onları
zahmet olacak ama bir de onların tarifini versen süper olur kanımca:roflol:

yaaa onlar ne öölleee yaaa çook tatlı nasıl örülüyor havvacım o ceket biara tarif etsene bende yapcaaammm

ayyy çok güsel olmuş.. Hele cekete bayıldım..
Cnm nasıl ördün?? Süper olmuş...

saolun kızlar sevindim begendinize

havva bayıldım vallaa..çok güzel olmuşlar ellerine sağlık..geçen sene bizde eltim için yapmıştık...ama yelek ve çanta örgüleri hazır almıştık.sizlere de fikir olur belki kızlar..resimlerini ekleyemiyorum nedense ama uğraşıyorum..bakın bunlarada..

cerencim hepsi çok şekerrr
iyi günlerde kullnır inşşş kızınnn
havvacımmm emeğine sağlık nasıl ördünn bizedee tarif etsennn ne olurrrrrrrrrr

hepsi çok güzel iyi günlerde giydirmek kullanmak nasip olsun..havvacım şekerler çok cici olmuş. sen bir adres vermiştin yanlış hatırlamıyosam uygun şekerler var diye bulamıyorum cnm onu tekrar verirmisin..

Back