How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

özlemcim çok şekerlerrrrrr güle güle giysin oğluşun

dolphincim senin oğluşunun cicileride çok güzelllerrr

menzilgülü canım çok güzel olmuş yatağıı içinde sağlıkla huzurla uyusun bebişinnn ben dekorasyondan fazla anlamam ama öle sırayla güzel olmamış daha dağınık bi şekilde olsa daha ii olur

menzil gülü Allah hayırlı günlerde yatırsın minişini onların içinde inşallah gülücükler atsın sana canım çok tatlı hepsi hayırlı olsun

menzil gülü çok beğendim, karyolasınıda uyku setlerinide.. güle güle kullansın bebişinn...

zeze canım valla senin oğluşunun bizim kızlardan eksik yanı olmuycak maşallah çok tatlı süslü kıyafetleriii inşallah güzel sağlıklı günlerde giydrirsin canım çok beğendim hepsi çok sevimli....
dolphin canım senin oğluşunun kıyafetlerinide çok tatlı sende güle güle giydir canım..
menzilgülü çok güselmiş beşiğniz inşalllah oğluşun hep huzurlu bi şekilde yatağında uyur annesini hiç üzmez sende iyi günlerde kullan tatlımm

menzil gülü Allah hayırlı günlerde yatırsın minişini onların içinde inşallah gülücükler atsın sana canım çok tatlı hepsi hayırlı olsun

Cok tesekkur ederim.. Dualariniza amin...

menzilgülü canım çok güzel olmuş yatağıı içinde sağlıkla huzurla uyusun bebişinnn ben dekorasyondan fazla anlamam ama öle sırayla güzel olmamış daha dağınık bi şekilde olsa daha ii olur

Evet canim, banada sorun cok bitisik olmalari gibi geldi.. Bakalim onlari nasil sokucem ordan:)))

zeze çok tatlılar
filli olana bayıldım gerçi hepsi çok hoşta
iyi günlerde kullansın

gle güle giysin oğlusun cnm çok seker sapkası özellikle

özlemcim, dolphincim bayıldım cicilere, güle güle giyisinleeer yiğenlerim..

zezecim dolphincim minişleriniz o tatlı şeyleri güle güle kirletsinler sizde yıkayın emiiikaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun canlarım Allah hayırlı günlerde giymeyi nasipetsin inşallah

Dolphin ve zeze sizlerin bebislerinizinde cicisleri hayirli olsun.. Insallah hayirlisi ile giydirip, kullanmanizda nasip olur...
saolun teyzoslarrr..
zeze canım valla senin oğluşunun bizim kızlardan eksik yanı olmuycak maşallah çok tatlı süslü kıyafetleriii inşallah güzel sağlıklı günlerde giydrirsin canım çok beğendim hepsi çok sevimli....
dolphin canım senin oğluşunun kıyafetlerinide çok tatlı sende güle güle giydir canım..
menzilgülü çok güselmiş beşiğniz inşalllah oğluşun hep huzurlu bi şekilde yatağında uyur annesini hiç üzmez sende iyi günlerde kullan tatlımm
oceancim kizim olsaydi halini dusunemiyorummmm..tasli kristalli yataklar odalar falan:roflol:
tskler hayatimmm

kizlar tskler sizedeeeeeeeee..hepimizin bebisleri gule gule giysin

menzilgulu dolphin sizlerde gule gule kullanin aldiklarinizi..hepsi cok sekerrr

özlemcim dolphicim ve menzil gülüüü
hepinizinkilerrrr ayrı ayrıı çok gzllerrr güle güle gyerler inşşşş yavrularınızzz

BUNLARDA BıZıM ÇıTLENBıĞıN CıCıLERı

user108015pic3421212347.jpg

user108015pic3421312347.jpg

user108015pic3422312347.jpg

user108015pic3422412347.jpg

user108015pic3422512347.jpg

user108015pic3422612347.jpg

user108015pic3422712347.jpg

user108015pic3427012348.jpg

user108015pic3427212348.jpg

user108015pic3427312348.jpg

Son düzenleme:
user108015pic3568012357.jpg

user108015pic3568112357.jpg

user108015pic3568212357.jpg

user108015pic3648412362.jpg

user108015pic3648512362.jpg

BıZDEN BU GÜNLÜK BU KADAR KIZLAR CıCıŞLERıMıZı SERGıLEDıK :)
YENı CıCıLERDE VAR AMA ONLARIN RESıMLERıNı ÇEKMEDıK HENÜZ ÇEKıNCE ONLARIDA PAYLAŞIRIM SıZLERLE....

özlemcim, dolphincim bayıldım cicilere, güle güle giyisinleeer yiğenlerim..

zezecim dolphincim minişleriniz o tatlı şeyleri güle güle kirletsinler sizde yıkayın emiiikaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun canlarım Allah hayırlı günlerde giymeyi nasipetsin inşallah

dolpin.güle güle giyinsin bebişin

Dolphin ve zeze sizlerin bebislerinizinde cicisleri hayirli olsun.. Insallah hayirlisi ile giydirip, kullanmanizda nasip olur...

özlemcim dolphicim ve menzil gülüüü
hepinizinkilerrrr ayrı ayrıı çok gzllerrr güle güle gyerler inşşşş yavrularınızzz

dolphin menzil gülü güle güle kullansın bebişleriniz çok güzeller

dolphin , zeze , menzil gülü . hepsi çok güzel . iyi günlerde kullanın bebişlerinizle birlikte..

hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar, daha iyisi sizlerin bebeklerinin olsun insallah....ben bu topigi cok seviyorum, bastan sona bakiyorum, hepsi ayri guzel kiyafetlerin...bu arada bazi arkadaslar kiyafeti bitirmis, yatak yorgan, emzik, biberon vb diger ihtiyaclara baslamislar....ben de baslasam iyi olacak..opuyorum hepinizi

kızlarrr hepsi çok güzel yaa.bayıldım valla.allah sağlıklı sıhhatlı giydirmeyi nasip etsin hepimizeeeee

Back