pınarcım saadetcim maşallah göbüşlere nasılsa büyümüşlerrrrrr ay inanmıyorum ya baya baya karnımız çıktı he şimdi eee yolu yarıladık sayılırrrrr
20 hafta 1 günlük prensesimle ben:ecrin_bebek:
maşallah pek tatlı olmuşsun canım:1hug:
[/IMG]
Kızlar buda benim göbişş
pınarrrr bu ne kız maşallah ne kadar da kocaman olmus ay yerim ben onu ya
tesekkürler hemen eklediğin için tatlım:1hug:[/QUO
Kocaman dimii rica ederim canımcım :1hug:
Kızlar buda benim göbişş
ayy papatyacım kızın hayırlı olsun seninki erkek deilmiydi hatta erkek giysisi falan almıstın
kızlar buda benim göbüşim..17+0 haftalık...
Masallah göbisine de bebisine de Nilaycim...
ay ne tatlı göbüş :CüvCüv:bu allah nazarladan saklasın valla çok kibar duruyo nilaycım
niloşum büyütmüşsün kız maaşallha canım ya yerim ben senin oğluşunu :)
nilaycim masallah gobusune..
saglikla buyut bebisini
Canımsın canım arkadaşımmm iiiki benim canım arkadaşımsınnnnCanimsin yerim o bebisini ben senin kaydirigubbakcemile3
Evet canım çok kilo aldımm bu çocuk nasıl normal doğar böle giderseee :sm_cool:tşkür ederiizzz kızlarrrrrr pınarcım senin göbüş benimkini geçmişşş:)
Canımsın canım arkadaşımmm iiiki benim canım arkadaşımsınnnn
Evet canım çok kilo aldımm bu çocuk nasıl normal doğar böle giderseee :sm_cool:
Nilayımmm çok tatlış olmuş göbişşş seninkide haftana göre büyükO arkandaki konsolun kapakları hatıra olsun diemi orda çektirdin fotoyu o kapaklardan eser kalmıcak seneyeeeee sırnaşık şey
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
çok güldüm valla pınarcım annam evin her yerinde çekti ama en güzeli buydu canımcım:)
ben çok zayıf hamile kaldım hemen kocaman oldu göbeğim..
Seneye gülmiceksinnn ama evde çınlayan sesler şunlar olacak muhtemelennn delikafadulden oğlummmm açma demedimmi o dolabıııı ardından ses şangırrr senden neyi kırdın yineee delikafaduldendelikafadulden korkma arkadaşım korkmaaa bi gülücüğü yetecek sinirini almayaaa