2009 haziran annişlerinin göbek şovu

narencim çok yakışıyosunuz allah daim etsin mutluluğunuzu yavrunuzla hep mutlu olun allah eşini görevdeyken korusun kuzucumm

maş. nida ve naren göbeciklerinizeee
cok tesekkür edreim canım :)kaydirigubbakcemile5

narencim çok yakışıyosunuz allah daim etsin mutluluğunuzu yavrunuzla hep mutlu olun allah eşini görevdeyken korusun kuzucumm
aminnn güzel dualrın için canım arkadasım benim:1hug:

Tesekkürler Meritcim a.s.

canim cok sirinsiniz, her zaman böyle mutlu olun insallah...

canim sagol papatyacim...a.s.

saol bitanem allah sizide hep mutlu etsin inşallah:Saruboceq:

yaa ben cok seviyorum kocamıııııııııııııııııııı offf yavrumun babası

bayadır giremiyodum hepinizin göbeklerine bayıldımm kıslarr.. bunlarda bizden 17 haftalık halimizz..

Son düzenleme:
boyutunu değiştireceksin canım ben düzelttim linki ama boyutu yüklerken düze3nlemen gerekiyor 640 lı bişi varya onu secmelisin
ama maşallah cok tatlı olmuş göbeğin yirim onu ben

narenimmmmmmm sizde cok tatlı cıkmışsınız benim göbiş falan yok daha dr da sordum iç genişlikle ve karın kaslarıyla alakalı dedi 6. aydan sonra belirginlesir dedi :)) bakalım sizi görünce diyorum ki ben hamile degilim insan hevesleniyo yaaaaaaaaaa

canım erkekti ama son gittiğimizde kız dedi bizde merakla bekliyoruzz haftaya kontrolüm var doktor kesin söylücekkk

ocean canımcım çok dadlu çıkmış göbüşün yisinler onun içindekini başka bi zaman da ayakta eklesen daha belirgin olurrrr

20 hafta 1 günlük prensesimle ben :ecrin_bebek:
[/IMG]

Son düzenleme:
pınarcım saadetcim maşallah göbüşlere nasılsa büyümüşlerrrrrr ay inanmıyorum ya baya baya karnımız çıktı he şimdi eee yolu yarıladık sayılırrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…