2009 haziran annişlerinin göbek şovu

kızım sen beni çatlatıyon burda gülmekten ya:)kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

evet kocaman olmuş maaşallah bitanem ya
allahım ne güzel bişey demi göbeğinin ve bebeğinin büyüdüğünü görmek :)

orkidenn maşallah canım ya o göbüşüne yisinler içindekini

naren çatlama kıssss lazımsın sen bizeeeeeeeee:CüvCüv:

evet kocaman olmuş maaşallah bitanem ya
allahım ne güzel bişey demi göbeğinin ve bebeğinin büyüdüğünü görmek :)

ewet canım ya cok mutlu oluyorum her gün eşime soruyorum büyümüş demi diye buda bei çok heycanlandırıyor.dahada büyücek hayırlısıyla ayyyy cok mutlu olcaz inşallah kızlar yaaa:CüvCüv:

[/IMG]

buda beniim göbüşüüüm kızlaaaaaarrr, daha istediğim kıvama gelmedi ama buda idare ederr kaydirigubbakcemile3

oy oy oy aylininimin göbüşüsü ne tatlı olmuş büyümüş bacım maşallahhhh bebişineeeeee

ayyy cok tatlısınız yaaaaa

bende aksam ilk işim foto ayarlamak olacaktır.

hepiniz cok güzel olmussunuz masallah supanallahhhh tüüü tüüüü tüüü:ecrin_bebek::CüvCüv:

kızlar hepinize masallah yyaaa valla özendim simdiii bende 8ay önce dogum yaptım ama hamile oldugum günler geldi aklıma göz yaslarımı tutamadım rabbim hepinizin bebegini anneli babalı bagışlasın inş

oy oy oy aylininimin göbüşüsü ne tatlı olmuş büyümüş bacım maşallahhhh bebişineeeeee

ayyy cok tatlısınız yaaaaa

bende aksam ilk işim foto ayarlamak olacaktır.

hepiniz cok güzel olmussunuz masallah supanallahhhh tüüü tüüüü tüüü:ecrin_bebek::CüvCüv:

kızlar hepinize masallah yyaaa valla özendim simdiii bende 8ay önce dogum yaptım ama hamile oldugum günler geldi aklıma göz yaslarımı tutamadım rabbim hepinizin bebegini anneli babalı bagışlasın inş

aylincim çok tatlı göbişin masallah

hepinize teşekkürler kızlaaaaaarrrr hihoyyyt hihoyyyt
herkesten bekliyoruuz foto:))

kızlar hepinizin göbişleri çok güzel olmuş maşallah göbişlerede bebişlerede...

[/url][/IMG]21haftalık
umöarım olmuştur totiş kızımın yuvası :)

[/url][/IMG]20 haftalık

[/IMG]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…