2009 haziran annişlerinin göbek şovu

Kızlar hepinizin göbişleri de bebişleri de çok tatlı, 41 kere maşallahh:nazar:

buda benim gobegim kizlar oglusum ve gobusum
051an9.jpg

zezecim canım nerde göbüşşş nere sakladın oğlumun kankasını yawww maşllah cicimmmm fıstık gibisin değme mankenlere taş çıkartıyosun ama üstündekinden sanırım daha belli olan cinsten bişelerle çekil kuzummmm yesinler senin oğluşunuda göbüşünü de :nazar:

zezecim canım nerde göbüşşş nere sakladın oğlumun kankasını yawww maşllah cicimmmm fıstık gibisin değme mankenlere taş çıkartıyosun ama üstündekinden sanırım daha belli olan cinsten bişelerle çekil kuzummmm yesinler senin oğluşunuda göbüşünü de :nazar:
semoscum cokk saol canm arkadasimmmm
bidahaki seferi dar bi badi giyerim gorursun koca gobusumu:roflol:

zezecim maşh sanda oğluşunada.. demek oğluşun olcak. çok sevidnim canım tebrik ederim:))
saol canm benim evet oglusum olcak teyzesi
Kıslar maşallah minişlere!!!!

tskler canm

buda benim gobegim kizlar oglusum ve gobusum
051an9.jpg

zezecim siyah kıyafetinden belli olmuyor galiba fotodan kaynaklanıo biraz flu
ama maşallah sana ve oğluşuna:nazar:kaydirigubbakcemile5

aysecim sende nasıl form tutuyorsun anlayabilmiş değilim kız nerede göbeğin manken gibi duruyorsun hala maşallah sana ve bebişine :nazar:kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ayşecim maşallah fıstık gibisin de nerde göbüş yaww bi bizimmi şişti böleee allah allah :)))) daha daar bişelerle çekilirsin bidahakine görünmüyo ama maşallah yesinler göbüşün içindekini

Son düzenleme:
sagol semosum dar da giysem yok göbiş çok minik hamile oldugum anlasılsın diye böle bol hamilelik tarzı tunikler giyorum vallahi :))

he kız sema noldu bize bizim iç karın dar galiba yoksa 3 kilo almaya böle şişmez benim göbeğim
valla kızlara bak sanki manken yavvvv kıskanarak izlioruz:))

valla naren ya biz nolcaz böle bilmem:CüvCüv::emir_bebek: valla 3kilo da böle olduk düşünemiyom son aylar benim oğlan ya göbek böle sivri gidiyo şükür ya kalçalara dolsaydı kilo zaten arkası tır gibikaydirigubbakcemile3:eek: herale sağ taraf ayrı duvara sol taraf diğer duvara vura vura yürürdümmmdelikafadulden:CüvCüv:

URL=http://img510.imageshack.us/my.php?image=resimjv3.jpg]
resimjv3.th.jpg
[/URL]
buda beim göbegim kızlar
kızım büyümüş dimi??

orkiden yaptıgın yere geri dön show details yazan kutucuğu tıkla o zamam normal boyutşlarda cıkar

X