2009 haziran annişlerinin göbek şovu

Arkadaşlar maşallah ya ne güzel olmuş göbişleriniz bende tombişim diye çok çıktı sanıyodum sizide böle görünce çok sevindim yalnız diilmişim:içelim:

maşallah kızlar göbişleriniz kocaman olmuş:1shok:..benim göbiş hala küçük bazıları farkedemiyo bilee..:CüvCüv:ama belim çok kalınlaştı:eek:

dsc02798gp3.jpg
[/IMG]

bu da bizim 17+6 lık göbeğimiz:))

maşh canım ya göbüşüne.. ben 20. ci haftanın içindeyim.. sizler kadar büyüyk değil göbüşüm benim yaaa:KK43:(

maşallah diyen arkadaşlarıma tesekkğr ederim canlarım:)
eee biz merak ediyoruz kıslar sizde koyun da bakalım ya :)

172gbec3.jpg
[/IMG]

kızlar telden çekim bakalım büyümüşmü göbüşümmmmm beğendinizmi ben zaten tontişim ya biraz daha fazla çıktı sanırım midem hep vardı da göbüş hayatımda ilk kez çıktıııı hı bide yeni kahvaltı ettimmm

maşallahhhhhh yesin seni teyzesi canım ya kocaman olmuş ayyyy benim minikde büyüyecek degilmi semacım ama ben zaten tombişim pek farketmiyecek galiba buradaki herkesi allah tek avazda kurtarsın sag saglim bebeklerinizi alırsınız inşallah kucaklarınıza nasipse sizlerin dogumundan sonra 1.5 2 ay sonra arkanızdan bende giricem doguma inşallah :Saruboceq:

oy oy yesin teysesi onu annesinin meleğini bacikommm na tetlı göbüşün var allah nazarlardan saklasın :nazar: maşallah sübhanallahh

oy oy yesin teysesi onu annesinin meleğini bacikommm na tetlı göbüşün var allah nazarlardan saklasın :nazar: maşallah sübhanallahh

Canim sagol,biraz önce cektim bu fotoyu..Aksama olurum yine balina gibi..Cok sisiyorum aksamlari...

nida cım valla sende balina gibi oluyorsan kız maşallah ne tatlı erkek göbeğine benzio ben diim sana :))

nida cım valla sende balina gibi oluyorsan kız maşallah ne tatlı erkek göbeğine benzio ben diim sana :))

Narencim valla ,annemin de göbegi ayni böyleymis bana hamileyken ama ben dogmusum :))) Kismet , saglikli ve hayirli bir cocuk olsun insallah..Hepimizin ki :nazar:

X