2009 haziran annişlerinin göbek şovu

pınarcım saadetcim maşallah göbüşlere nasılsa büyümüşlerrrrrr ay inanmıyorum ya baya baya karnımız çıktı he şimdi eee yolu yarıladık sayılırrrrr :nazar:

Evet tatlımmm benim ki çok kocaman oldu birden ya sizinkiler ne güzel profilimdekine bakın yorum bekliorummm

20 hafta 1 günlük prensesimle ben :nazar: :ecrin_bebek: :nazar:

maşallah pek tatlı olmuşsun canım:1hug::nazar:
2401091511kz7.jpg
[/IMG]

oy oy oy yesin onu tesesi ya ne kadar büyümüş :teytey::nazar:

maşallah allah nazarlardan saklasın sizleri bebişlerimizi,çok güzel görünüyosunuz.

tşkür ederiizzz kızlarrrrrr pınarcım senin göbüş benimkini geçmişşş:)

ayy papatyacım kızın hayırlı olsun seninki erkek deilmiydi hatta erkek giysisi falan almıstın

Canimsin yerim o bebisini ben senin kaydirigubbakcemile3
Canımsın canım arkadaşımmm iiiki benim canım arkadaşımsınnnn :nazar:

tşkür ederiizzz kızlarrrrrr pınarcım senin göbüş benimkini geçmişşş:)
Evet canım çok kilo aldımm bu çocuk nasıl normal doğar böle giderseee :sm_cool:

dscn0433or7.jpg

kızlar buda benim göbüşim..17+0 haftalık...

Nilayımmm çok tatlış olmuş göbişşş seninkide haftana göre büyük :nazar: O arkandaki konsolun kapakları hatıra olsun diemi orda çektirdin fotoyu o kapaklardan eser kalmıcak seneyeeeee sırnaşık şey

Canımsın canım arkadaşımmm iiiki benim canım arkadaşımsınnnn :nazar:

Evet canım çok kilo aldımm bu çocuk nasıl normal doğar böle giderseee :sm_cool:

Nilayımmm çok tatlış olmuş göbişşş seninkide haftana göre büyük :nazar: O arkandaki konsolun kapakları hatıra olsun diemi orda çektirdin fotoyu o kapaklardan eser kalmıcak seneyeeeee sırnaşık şey

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
çok güldüm valla pınarcım annam evin her yerinde çekti ama en güzeli buydu canımcım:)
ben çok zayıf hamile kaldım hemen kocaman oldu göbeğim..

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
çok güldüm valla pınarcım annam evin her yerinde çekti ama en güzeli buydu canımcım:)
ben çok zayıf hamile kaldım hemen kocaman oldu göbeğim..

Seneye gülmiceksinnn ama evde çınlayan sesler şunlar olacak muhtemelennn delikafadulden oğlummmm açma demedimmi o dolabıııı ardından ses şangırrr senden neyi kırdın yineee delikafaduldendelikafadulden korkma arkadaşım korkmaaa bi gülücüğü yetecek sinirini almayaaa

Seneye gülmiceksinnn ama evde çınlayan sesler şunlar olacak muhtemelennn delikafadulden oğlummmm açma demedimmi o dolabıııı ardından ses şangırrr senden neyi kırdın yineee delikafaduldendelikafadulden korkma arkadaşım korkmaaa bi gülücüğü yetecek sinirini almayaaa

uslu olur benim oğlum kırmaz diye avutayım kendimi kaydirigubbakcemile3
kırsın ya nolcak bir tabaktan oğlum gelsinde dünyaya gerisi boş diye düşünüyorum şimdikaydirigubbakcemile3

X