2009 haziran annişlerinin göbek şovu

göbiş mobiş yok işte bende gazda yok accık çıkık işte böle çıplak bakınca belli oluyo oda iç karnım geniş galiba arkadaşlar benim annem dio ki benim karnımda geç çıkmıştı dio soy sürüyo zahar :)))

gamze0196sj4.th.jpg
buda benim göbiş şişko olunca fala belli olmuyo:-)

belli cicim belli yaaaa benimde öle işte zaten tombik olunca bize yokmuş gibi geliyo ama var korkma nasılsa kocaman olcak allahın izniyleeee

hepinizin gobekleride bebekleride coooook guzeldir kizlar kimimizinki kucuk kimimizinki buyuk..saglikli gelsin bebislerimiz ins..

kızlar en son halim:CüvCüv::nazar:
hadi sizler de koyun bebişlerimize bakalım güzel anneler

gbi3sx1.jpg

gbi4je3.jpg

neden bu kadar büyük oldu ki ya, nereyi yanlış yaptım ki??:çok üzgünüm:

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm maşallahhhhhhh :nazar: :nazar:
bacımmm sen 6 aylık olmuşsun şimdiden ne güsel ya allah nazarlardan saklasınnn kuzucummmm
bebişlerrr yorcaklar seniiiiii
çok güzel maşallah sübhanallahhhhh rabbim kolaylıklar versinnnn

Merittt amanın bacıımm maşallahhh kuzucuklara, sevsin onları teyzeleri!!! Maşallahhhhh!!! Kocaman olmuşlar!!!

kızlar en son halim:CüvCüv::nazar:
hadi sizler de koyun bebişlerimize bakalım güzel anneler

gbi3sx1.jpg

gbi4je3.jpg

maşallah sana bebişlerine canım Allah nazarlaran saklasın sizi:nazar::nazar::nazar:benim en yakın arkadaşımda geçen sene ikiz erkek dünyaya geirdi ama son zamanlar göbeği inanılmazdı anlatamam yani.Zor günler bekliyo seni ama bi o kadarda güzel canım.

canlarım çok teşekkür ederim. bakalım bir kaç ay sonra nasıl olacağım gerçekten?:1rolleyes:
allah hepimize sağlıkla hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
hadi siz de koyun ama, ben de bakayım yeğenlerime

kızlar bişey deyin bir de, neden bu kadar büyük oldu bu sefer benim resimler, neyi yanlış yaptım?

172gbec3.jpg
[/IMG]

kızlar telden çekim bakalım büyümüşmü göbüşümmmmm beğendinizmi ben zaten tontişim ya biraz daha fazla çıktı sanırım midem hep vardı da göbüş hayatımda ilk kez çıktıııı hı bide yeni kahvaltı ettimmm

semacım çok tatlı maşallahh büyütmüşsün bebişiniii aman da amannn:nazar:

meritcim seninkinin yanında lafı olmaz ama düşün benim göğüslerr 90 dı şimdi 100 falan olmuştur o bile küçük duruyo be göbüş hemen büyüdü ya şok oldum taş gibi eğilirken falan zorlamaya başladı artıkk

X