2009 haziran annişlerinin göbek şovu

ayyyy merit semoş çok güzel çıkmış göbişleriniz maşşallah allah nazarlardan korusunnnn

meritcim seninkinin yanında lafı olmaz ama düşün benim göğüslerr 90 dı şimdi 100 falan olmuştur o bile küçük duruyo be göbüş hemen büyüdü ya şok oldum taş gibi eğilirken falan zorlamaya başladı artıkk

aynen canım ya, nasıl sert benim karnım da, şimdiden eğilip kalkmak zorlaşmaya başlıyor

saolun kıslar utangaçlık yapmayında tez zamanda sizde ekleyin yahuu allah allahhh

SEMOŞŞ kıs maşallah kuzuşuna, büyümüş annesi kocaman olmuş. :nazar:kaydirigubbakcemile3

yetişin kızlar merit doguruyor :):nazar:

semoş ne ara büyüttün bacım o göbeee:)):nazar:
allah nazarlardan saklasın göbekleri ve bebekleri
mucukssss

:nazar:

saolun kıslar ama böle olmuyo sizde ekleyin acele yaaaaaaa merak ediyoruz çok çok ok

dsc02798gp3.jpg
[/IMG]

bu da bizim 17+6 lık göbeğimiz:))

kusura bvakmayın okuldan gelir gelmez cekindim söz verdiğim için acele oldu süslenemedim bile hehe

kızlar göbüşlerinize maşşalh allah sizi ve bebişlerinizi nazardan korusun inşallah

aman da aman bana diyene bak bacikom kocaman olmuş göbekin maşallah :nazar: allah nazarlardan saklasınnn ayaklarımızı göremicemiz zamanlarda da beraber oluruz inşallahhhh

meritcim narencim semoşum maş. göbüşlerinizeeee........çok şekerlerrrrrrr

Papatyacım cenım çok teşekkür ederim

naren maşallah senin bebişe de göbüşe de, ne güzel büyütmüşsün sen de kocaman olmuş annesii:nazar:

X