2009 haziran annişlerinin göbek şovu

meritcim maşallah

narencim sanada maşallah

kıslar göbüşlerimiz fazla çıkmamış diyoduk ama maşallahımız var artık çıkmışlarrr ya ne güsel 2 haftada 1 ekleriz daha belirgin olurrrr

maşallah meritcimmm bebişlerineee

çok teşekkür ederim canlarım. sizinkiler de çok tatlı gözüküyor. maşallah hepimize ve tüm bebişlerimizee:nazar:

kızlar alemsiniz valla benimde iki oğlum var ama böyle sizin gibim datlu hamişleri görünce bide kızım olsa fenamı olur diyorum ama benim ufaklığa bakınca amaaannn bi bebek dahamı töbe diyorum sanırsam size baka baka bende doğuracam allahım hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin öptüm şekerler

imag0925rs7.th.jpg

36 beden Nida`nin yeni halleri:nazar:a.s.:CüvCüv:

Kizlar hepinize maasallah... Benimde gobegim bayagi cikti. Nida arkadasimizinki kadar var. Bende 36 bedendim. Simdi 3 kilo aldim heralde bir beden buyumusumdur, hicbir seyim olmuyor su anda. Sadece bir tane beli lastikli pantolonum vardi ki Allahtan varmis her yere onu giyiyorum. Yeni birseyler almam sart oldu. Ama biraz daha bekliyim diyorum, fuzuli masraf olmasin.

kızlar göbekleribüyütüyoz haa maşallahh :nazar: bende bir nisan annesi adayı olarak diyorum ki kızlar göbeği çıkmayanlar hiç üzülmesin benim yeni çıkmaya başladı ama hala hamile olduğum belli olmuyor. bebeişimin kilosu iyi. doktor şanslı olduğumu çok çatlamıycağımı ve fazla ağırlaşmıycağımı söledi. cokacimcoook

Papatyacim ,ben de senin göbisi görüp rahatladim ,benim ki gibisi yoktur diye düsünüyordum...

X