2009 haziran annişlerinin göbek şovu

maşallah didoş ve semoş
kızlar ben de fotolayımda göstereyim özendim şimdi (sizinkilere yetişemez ama olsun):roflol:

didoss semos masallah butun gobuslereeeeeee...
en guzel gobusler haziran gobusleriiiiiiiiiiii:KK70::KK70::KK70:

Bu gidişle 100 kg la doğuma giderim heraldeeee sırnaşık şey
tosbapnar.jpg

tospiş seni şaka şaka
sen daha önce zayıf olduğun için gözün hala alışamıyordur tatlım
merak etme şurda 2 ay sonra çıkacak batuş sonra deme ben eski halimi geri istiyom diye:roflol::roflol::roflol:

Didemcim - Semacim cok tatli olmussunz masallah sizlere- bebeklerinize:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

saol nidacım sende ekle sanada bocuk takalımmm :nazar:
tosuncukların annelerine bakın maşallah maşallah koccamannnn olmuş kız sema dido allah nazarlardan korusun rtabbim sağlıcakla kucagınızda fotolarını görmeyide nasip etsin
:nazar:
:nazar:

amin canım kucağımızda bebişler bakımsız tarzanlar olarak resim koyarız hehe ne komik olurrr

kız niye sevmiyon kız deli bende büyüsün diye dua ediyom büyümüyo yaaa acık bir şişlik oldu durdu yaaa bende bendeeeeekaydirigubbakcemile2

canım ya istediğim şeyleri giyemiyorum fırtlıyo heryerden saklamak güçççç eşimde biraz kıskançtır sölemesi ayıp sinir harbi yaşıyorum alışverişlerdee

semoş pınarcım masallah çok tatlı olmuşsunuz

saol ayşecim sende çok dadlumsunn

didoss semos masallah butun gobuslereeeeeee...
en guzel gobusler haziran gobusleriiiiiiiiiiii:KK70::KK70::KK70:

evet hepimizin göbüşüne maşallah herkesinki süper :nazar::CüvCüv:

pınarım oyyyyyyyy ne tatlı olmuşsun fıstık batuşu sana ayrı bi güzellik katmışşşşş çok tatlısın :nazar::nazar::nazar:

maşallah kızlar ya herkez kocaman olmuş . demekki hepimiz aynıyız oldukça şiştik vallah.sadece göğüsmü heryer herşey büyüdü vallah.Sağlıkla doğsunlarda kilo bizim elimizde verip verememek.Ben bu 10 haftayı geçirmenin derdirdeyim bel ağrısı çok kötü ya acaba üşüttüm mü çünkü cumartesi yoktu pazar oldu.Birden başladı bende üşütmüş olabilirim diyorum ama bakalım.Çok kötü oturunca kalkıyorum ilk etapta yüreyemiyorum resmen .

Teşekkür canlarımmm en şişko anniş yarışmasına katılıcam bu gidişleeee

pınarım yavrum ya cokkkk tatlı olmuşsun sen bayıldım kız yiyesim geldi inan annelik çok yakışmış canım benim
maşallah sana da batuşada tosuncugun annesi :nazar:

çok sağolun kızlar sizinkileri görünce bende heveslendim valla herbirinizin göbüşleri çok tatlı bebişlerde tatlı belkide ondandır :)

2364.jpg
[/url][/IMG]

2366.jpg
[/url][/IMG]

28+5 göbüşümüzz dr dan gelince çekelim dedikk

X