2009 haziran annişlerinin göbek şovu

saol minecimmmmm büyümüşşşş bakalım daha ne kadar büyüyücek çok merak ediyorummm

abovvv göbişlere bak
maşallah semoşum ve didemcim kooooooooooocaman olmuşlar. allahım nardan saklasın ihsoşu ve çagatayımızı.

saol havvacım ssenin göbüşüde beklerizzzzzzzzz biz erkek annişleri olarak sivriltip duruyoruz bakalım son aylar nasıl olcak göbüşlerrrr

paşam armağancım zuzucum sağolun topişlerimmm a.s.
kızzzz semoooooo hihiiii kıskanç semooo kıskanç semooooo:1hug:
gız ne datlı olmuşun deliii maşallah çağatayımıza annesiii göbişi kocaman etmiş yavrucuukk buarada semoş valla sölemeden geçemicem anacım memişlerede bir:nazar: benden maşallah sırnaşık şey
benimkiler hiç büyümüyo yaaa hamileyken büyür diye kendimi avutuyodum accık büyüdü ve durdu hayallerim suya düştükafamçokkarıştı

ay didoşum sorma yaaa bende kara kara düşünüyom daha süt dolmadan böle sütle beraber ne kadar olurki taşıyamam heralde:1no2: zaten normalde de iriler canım ben pek sevmem onları kocamanlar diyeee aramızda kalsınn

Didemcim - Semacim cok tatli olmussunz masallah sizlere- bebeklerinize:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

paşam armağancım zuzucum sağolun topişlerimmm a.s.
kızzzz semoooooo hihiiii kıskanç semooo kıskanç semooooo:1hug:
gız ne datlı olmuşun deliii maşallah çağatayımıza annesiii göbişi kocaman etmiş yavrucuukk buarada semoş valla sölemeden geçemicem anacım memişlerede bir:nazar: benden maşallah sırnaşık şey
benimkiler hiç büyümüyo yaaa hamileyken büyür diye kendimi avutuyodum accık büyüdü ve durdu hayallerim suya düştükafamçokkarıştı

lafı ağzımdan aldın canımya,semoşun göbeğinden ziyade gögüsler maşallah....tabi bendede durum aynı ondan dikkat ettim gögüslere.....kocaman oldular....

ay didoşum sorma yaaa bende kara kara düşünüyom daha süt dolmadan böle sütle beraber ne kadar olurki taşıyamam heralde:1no2: zaten normalde de iriler canım ben pek sevmem onları kocamanlar diyeee aramızda kalsınn

bizim öğretmen arkadaş doğumdan bir ay sonra 100 beden giyiyormuş,sonra bebeği emzirmeyi kesince göğüsler eski haline dönmüş,şimdi kızı 8 yaşında ama maşallah arkadaşın göğüsler küçücük...bende ilk zamanlar çok taktım kocaman oldular diye,hatta uzun süredir küçük gösteren iç çamaşırlar giyiyorum ama dahada büyüyorlar..of of....ay inşallah bizimkilerde küçülürler.....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

tosuncukların annelerine bakın maşallah maşallah koccamannnn olmuş kız sema dido allah nazarlardan korusun rtabbim sağlıcakla kucagınızda fotolarını görmeyide nasip etsin
:nazar:
:nazar:

Bu gidişle 100 kg la doğuma giderim heraldeeee sırnaşık şey
tosbapnar.jpg

nidoş şeremim naren sağolun minikkuşlarımmma.s.
kız Pınooooooşşş tombikim benim yaaa çok tatlı olmuşsun sen yaaa insanın sıkası geliyooo maşallah kız Allahım esirgesin canım benim çok tatlısın

kız niye sevmiyon kız deli bende büyüsün diye dua ediyom büyümüyo yaaa acık bir şişlik oldu durdu yaaa bende bendeeeeekaydirigubbakcemile2

Pinarcim cok tatli, tombik bir hamis olmussun hayatim...Ikinizde cok tatli görünüyorsunuz, pardon ücünüz delikafadulden

Pınarcım çok tatlı olmuşsun maşallah tombik tombik :)
Allahım üçünüz birlikte de fotoğraflar çektirmeyi nasip etsin

Ya canlarım çok teşekkürrr ama nerem tatlı ya korkuom aynada kendimdennnnnnn sırnaşık şey hani kendime toslarsam dieee

dido dev gbi bişey bekliyodum seni ben kuzum maşşallahın var valla çok tatlı görünüyor göbüşün ama sadece göbüş var sendede abartma artık

havvacım sağol tatlışım aman ne iyi hissettim kız kendimi heheee ama siz daha benim arkadan çekilmiş fotomu görmedinizkiiiiiiiii:jeyyar:

X