2009 haziran annişlerinin göbek şovu

annaaaaamm maşallah kıızzz ayşeciikk ceylinciğğiiiniii büyütmüşte kocamaan etmiş Allahım esirgesin canım benim bebişinide senide

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

ben ve prensesimm..
kızımın böylesine büyüceğini hayal bile edemezdim öyle mutluyumki canım kızımmsenağlama

Son düzenleme:
binnur süperrrrr cok kocaman olmuş cidden allah nazarlardan saklasın 41 kere maşallah canım sana ve kızına:nazar:

binnurcuk maşallah göbişinede bebişinede tatlış Allahım göbişleri korusuunnnn tabi içindekinideeee:nazar:

binnurcmmm bak kocaman olmuş göbek boşa üzdün kendiniiiiii maşallah kızımızaaaaa :nazar:

kızlar MAHŞALLAH hepinize ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin İNŞALLAH ALLAH bi avazda doğum versin sık sık uğruyorum topiğinize hepiniz çok tatlısınız ALLAH nazarlardan saklasın darısı benim ve tüm isteyenlerin başına İNŞALLAH

my.php
[/URL][/IMG]
işteeee budaa minikk ihsoşuummmmmm amaaa annesi okadar minik diil artııkkkdelikafadulden

didoşum fıstık gibisin kıs sennnn maşallah hiç de abarttığın gibi değilsin ben senin o tombik göbüşünü ve ihsoşunu yirim yirimmmm maşallah sübhanallah allahım nazarlardan saklasın çok güzel olmuşun çok yakışmışşş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

X