2009 haziran annişlerinin göbek şovu

vallahi didoş masallahın var hani tombiştin sen fıstık gibisin bacım bebişnide masallah

kız sağol semooşşşşşş bende sizi yirimmm heheee tombişim işte tombişşşşş tam 94kiloyummmmmcokacimcoookhihoyyyt

maşallah didoş göbişin süper benimki biraz asagıda duruyor gibi hani diyosunuz ya kaburgama batıyor diye bende o yok sizinki,ne görede karnım asagıda ama sana kocaman :nazar:

my.php
[/URL][/IMG]
işteeee budaa minikk ihsoşuummmmmm amaaa annesi okadar minik diil artııkkkdelikafadulden

maşallah canım çok tatlı çıkmışsınız sende oğlunda.Aman boşver artık hiç birimiz küçük değiliz.Sağlıkla doğuralımda hep beraber zayıflarız yine.pantolonlar etekler bizi bekliyor.38-40 beden olanlar.

kıs didoş ben daha az kilodayım ama senden tombikim heeeeeee ikide bi deme şişkoyum diye maşallahın var fımfıstıksın :nazar:

heheeee kız resimde zayıf çıkmışım işte anlasanızaaa delikafadulden
sizi kandırdıımmmmm:lepi:
orkidenn sağol fıstıkımma.s.

Didemcimm maşallahhh hangi anne minik ki?kendi rekorlarımızı kırıoruzz maşallahhhhhhhhhhhhh :ecrin_bebek:

didemcim maşallah sana ve oğluşuna...
ama resimde hiçte bahsettiğin kadar tombik durmuyosun ...
gerçi hepimiz aynıyız :) tombik tombik geçinip gidiyoruz..

sağdannnnnnn
1546.jpg
[/url][/IMG]

soldannnnnnnn
1557.jpg
[/url][/IMG]

bodylerin önü havada kalıyo çekiştirmekten hepsi uzadı yanlardannnn

28+1 artık biraz daha büyümüştür heralde bana çok büyümedi gibi geliyo ama eşim büyüdü diyo sizce durum nedirrrrrrrr

Son düzenleme:
semacım masallah . baya büyütmüşsün .. göbeği ve doğal olarak çağataycığııııııı.... maşallah ..

saol emelim büyümüş dimi ya bana büyümemiş gibi geliyo üzülüyodummm sevindim şimdi saol kuzummmmm a.s.

saol paşammm büyümüşmü ayyyyyy yuppiiiii oğluşumda büyüdü o zaman çok mutlu oldum çok sağolll a.s.

semoşşş ve didommmmmmmmmmm maş yakışıklılıaraaa
büyütmüşünüz kızlarrrrrrrrrrrrrr
yavrucaklaraıııı
sıkı tutun çıkmasınlar ha kaydirigubbakcemile3

hehe saadetçim saol ay insan karnı büyüdü diye bu kadarmı sevinir bu hamilelik yarı delilik sayılırrrr kıs oğluşunu uzaklaştırda oğluşum acele etmesin çıkmak içinnnnn ne güzeller var deyip çıkmak falan isterr neme lazımm

X