2009 haziran annişlerinin göbek şovu

sadoş sibel ayşecik sizi göbişlerinizden tektek öpüyom canlarım o ne güzel sözler gııızzzz siz önce kendinize bakın tamammı çok teşekkürleerrr

semoşum özgecim sagolun göbek yorumlarınız için hem göbek hem popo büyütüyo kız anneleri :) sizin göbeklerde harika allah korusun meleklerinzi.öptük kocaman

Son düzenleme:
aaaaa017.jpg

1671.jpg
[/url][/IMG]

ahanda sırıtık bennn böle daha büük çıktı göbüş utanmazsam bi günde göbüşü çıplak çekicem öle kocamannnn görünüyo

bu da yüzüm merak edenlereee çok da merak edilesi değil emme ne edek pc başında kk nın en güzel annişlerine cevap yetiştirirkene

1687.jpg
[/url][/IMG]

1630.jpg
[/url][/IMG]
ahanda benim göbük. bende bi hayli gerilmeye başladım valla kaburgalarım agrımaya başladı heeee

bugun cektim bende hamişlimin her anını cekmek istiyorummsırnaşık şey

26+4 prensesim :nazar:

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

Prensesim ve ben 25+0

2444.jpg
[/url][/IMG]om]
2438.jpg
[/url][/IMG]

hepinize maşallah allah nazarlardan saklasın canım arkadaşlarım
:nazar:

Semoşum canım o senn göslerinin güzelliği kuzucum. Kalmadı öle güsellik filan bende, kocaman bişi oldum böle :)

Nida, Ayşe,Saadet,Zuzu, havva, naren çook teşekkür ederiz canlarım.

Yeni eklenen göbüşlere ve minişlere maşallahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

27+1 prensesimmmm ve annesiii :nazar: :nazar:
my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
oy saadetcim fıstık gibisn kıssss ne yakışıyosa sana şu hamişlik bacım maşallah allah nazarlardan saklasınn:nazar:

maasallah canim göbüsüne:nazar::nazar::nazar:

armağan maaşallah göbişe kuzu büyümüş mü ne?

armağanım kıs göbüşü olduğu çok belli vallahi çok yakışmıştır eminim sana da maşallah hem sana hem kızına hem göbüşüne :nazar:

maş. Armağan baya büyütmüşüsn kızzz göbüşünüü fırlamışşş :nazar:

saadetim canım öncelikle sana maşallah takıyorum ve o minikkuşa:nazar: Negüzel çıkmışın kız deli tü tü maşallah
armağancım aynı :nazar:dan sanada takıyorum canım baya büyütmüşüz maşallah göbişleri dahada büyütün emi

arkadaşlar hepinzie ayrı ayrı teşk edeiyorum.. Sağolun...ancak bulabildim topiği kusuruma bakmayın:KK43:

kızlar size bir sorum var ben dün doktora gittim bana kese oluşmuş ama bebek hala oluşmamış bir hafta sonra gel dedi sizce bir sorunmu var yoksa normalmi nolur cevap verin dünden beri ağlıyorum..........

kızlarrrrrrrrrrr maşallah göbeklere bebeklere ve sizlere ... haziran anneleri birbirinden güzeller yarabbim . nasılda tatlı durmus göbüşlerrr .. allah nazarlardan saklasın .. tüm anne ve bebekleri ..

selam birsu . döllenme olmamıştır daha . doktorun sorun olsaydı bilirdi canım .. umarım hayırlı haberler alırsın ..

kızlar size bir sorum var ben dün doktora gittim bana kese oluşmuş ama bebek hala oluşmamış bir hafta sonra gel dedi sizce bir sorunmu var yoksa normalmi nolur cevap verin dünden beri ağlıyorum..........

canım endişelencek bişey yok.. önce kses sonra bebek gözükür zaten.. sıkma cnaını..bir dahaki gidişinde kesenin içinde mincik bebişini görürüsün ..

kaydirigubbakcemile5:sm_cool:inşallah çok saolun kızlar sizi çoooooookkkkkkkkk seviyorummmmm.....:dance::teytey:

saadetcim maşallah göbişine ne tatlı oluşsun allah nazardan saklasın.

armagan senin göbek te çook tatlı allaım senide korusun

oy saadetcim fıstık gibisn kıssss ne yakışıyosa sana şu hamişlik bacım maşallah allah nazarlardan saklasınn:nazar:
aminnn cnmm hepimiziiii beğenmenizeee çokkk sevndkkkkk
gobuslerrrr harikaaaaaaaa...
hepinizin gobusuneee masallahhhhhhhhhhhhhhhh

saadetcim maşallah göbişine ne tatlı oluşsun allah nazardan saklasın.

armagan senin göbek te çook tatlı allaım senide korusun

aminn cnmm hepimiziiii
saklasınn nazarlardannn
allahımmm hayırlısıyla doğurmamızı nasip etsnnn

kız armağannn maş. cnmmm nasıldaa büyümüşşşş doğurcak gibiii gözüküooo :nazar: :nazar: ama beklesinnn yavrucakkkk dahaaaa sırasınıııı delikafadulden

X