2009 haziran annişlerinin göbek şovu

ahanda sırıtık bennn böle daha büük çıktı göbüş utanmazsam bi günde göbüşü çıplak çekicem öle kocamannnn görünüyo

bu da yüzüm merak edenlereee çok da merak edilesi değil emme ne edek pc başında kk nın en güzel annişlerine cevap yetiştirirkene

Son düzenleme:
sağol ayşecik klasik türk tipi işte yuvarlak yüz kıvırcık saç kahverengi gözzzzz

kıslar maşallah hepinize ne kadar güzel büyümüş o göbüşler:nazar::nazar:
hepsi birbirinden tatlı benimki hala sizlerinki kadar büyümedi ama :çok üzgünüm:kafamçokkarıştı
özendim bayıldım sizin göbüşlere:CüvCüv:hihoyyyt
üzülme cnm ya benimkide öle çok büyümedi önemli olan gelişimi boşver yavas yavas büyür

anam kıslar sizinki kıs göbüşü narin olur böle küçük olur takmayın öle bizimki sivri erkek ya ondan büyüklük değil önemli olan bebişler ii olsunn

my.php

bakın bakalım bizim göbüşe

pek çekemedim gerçi ama idare eder

semosssummmm ne tatlisinnn oglun ve sennnnnnnnnnnnnn..:nazar::nazar::nazar:
zeynocum senin gobuste pekkk tatliiiii..:nazar:

aykızlar yerim ben sizin kobişlerin içindekileri maşallah benimde resim koyasım geldi bak şimdi çekeyimde koyım

maş zuzummm
:nazar: çoookkk gzl büyümüşşş
ya bşy diycemm bu kız annişlerininn poplarııı geriye doğruu çıkıooo göbek büyüdükçeee
bnmdee ölee :roflol:

kızlar çok tatlı olmuşsunuz, semoşum çok tatlıymışsın, yüzün falan, hamilelik çok yakışmış, zaten erkek anneleri daha güzelleşiyormuş ya, Kızlar annelerinin güzelliğini ödünç alıyormuş hamileliğinde :)
benim göbüşte kocaman oldu, ama benim kociş resim falan koydurtmaz , dünya kıskançlık rekortmeni de kendisi :KK43:

anaaaam gıızz saadet semoş ayşecik havva sibel noluyo kuzum görmeyeli bir göbüş sağnağı yaşanmış burda kız maşallah anacım hepinize pek datlısınız veeee dombiksiniiizzzz ahahahah bitek ben dobiş diilliiimmm hihoyyyt

zeynocum seninde baya büyümüş göbüş çok dadlu olmuş gayet de ii çekmişsinnn

zuzum bacım seninde göbek ileri popo geri hehe kıs anneleri böle oluyo sanırsam bizde öne öne gidiyoruzzzz

X