2009 haziran annişlerinin göbek şovu

anaaaam gıızz saadet semoş ayşecik havva sibel noluyo kuzum görmeyeli bir göbüş sağnağı yaşanmış burda kız maşallah anacım hepinize pek datlısınız veeee dombiksiniiizzzz ahahahah bitek ben dobiş diilliiimmm hihoyyyt

koyy gııı sende senide görelimmm ne alemdesinnn delikafadulden

sany2506x.jpg
[/IMG]

Prensesim ve ben 25+0

Son düzenleme:
semosssummmm ne tatlisinnn oglun ve sennnnnnnnnnnnnn..:nazar::nazar::nazar:
zeynocum senin gobuste pekkk tatliiiii..:nazar:

saol canımmmm sende çok tatlısınna.s.

kızlar çok tatlı olmuşsunuz, semoşum çok tatlıymışsın, yüzün falan, hamilelik çok yakışmış, zaten erkek anneleri daha güzelleşiyormuş ya, Kızlar annelerinin güzelliğini ödünç alıyormuş hamileliğinde :)
benim göbüşte kocaman oldu, ama benim kociş resim falan koydurtmaz , dünya kıskançlık rekortmeni de kendisi :KK43:

saol şekercimmmm bak utanıyom heeee:eek:

sany2506x.jpg
[/IMG]

Prensesim ve ben 25+0

ahanda beni geçtin özgeeeee maşallah sana ve göbüşüne ve de bebişineeeee çok güzelmişsin bu arada avatarda belli olmuyomuşşş:nazar::1hug:

zeynocum seninde baya büyümüş göbüş çok dadlu olmuş gayet de ii çekmişsinnn

zuzum bacım seninde göbek ileri popo geri hehe kıs anneleri böle oluyo sanırsam bizde öne öne gidiyoruzzzz

sağolun canlarım
ehh ne yapalım iş yok güç yok göbüş büyütmek ve bir de popo büyütmek var oleyyyyyyy:asigim:

evet canım zaten minik olan o ben diilll delikafadulden teşekkürler tatlış

didocum maşallah göbüşü iice öne gitmiş seninde sivri sivri :nazar: kıs kendine şişko deyip durma kızcam heeeeee fımfıstıksın sennnkaydirigubbakcemile5

didocum maşallah göbüşü iice öne gitmiş seninde sivri sivri :nazar: kıs kendine şişko deyip durma kızcam heeeeee fımfıstıksın sennnkaydirigubbakcemile5

sağol semoşcuk sende öleesin tatlış ama tombişim işte tombişim tombişiiiiiimmm:CüvCüv:

dido haksızlık etme kendine sen tanıdığım tombiş hamişler içinde manken bile sayılırsın

X