2009 haziran annişlerinin göbek şovu

ayy pınar çok tatlı tam erkek göbüşü allah nazarlardan saklasınn maşallah...
semoş canım seninkide çok güsel top gibi olmuşlar maşallah:nazar: ..
benimde göbeğim büyüdü bi ara çekiyim bari...

maşşş semoşşş ne gzlll olmuşşşş kızzzzz
pınarcım sanada maş cnmmmm
çok şeker sadece göbüş var vallahiii
kilo falan yok yemeye devammm pınarrr :)

fotoraf0131.jpg

Kızlar alın size tosba pınarrr :emir_bebek:

maşallah cnm sivri tam erkek göbişi..sen kilo almamışsın sadece göbişin çıkmış.

Kızlar maşallah göbüşlerede içindekilerede :)
ıyice büyüdüler ya kuzular, Allah nazarlardan saklasın
Pınar ne güzel canım sen sadece göbeğine almışsın
Semoşum çok tatlı seninde göbüşün

kıs pınar hani nerde kilooooo sadece göbüş var maşallahhhhhhh allah nazarlardan saklasın :nazar:bu arada sanırsan börtü böcekli ilk resim buuuuuuu kendine yeşile vurmuşsun kuzuuu

saolun fıstıklar hadi artık göbüşler çok hızlı büyüyooo ekleyinde gözümüzzzz göbüş görsünnn topik şenlensinn

maşallah göbüşlere kızlarrr... erkek oldukları nasılda belli sema ve pınar .. sadece karınlarda var kilo .. onlarda bebeğe yarayan kilolar sanırım :))))

Kızlarr ay çok şımaydımmmm thanks hepinizeee mujxxxxxxxxxxxxx

şımar hayatım şımar, çok tatlı göbüşün pınarcım maşallah...

amaniiiinnnnn semoşumla pınarımda göbişini koymuşta amanda aman kız maşallah deliler negüzel olmuşunuz öölleee kıızzz sivri sivri buarada pınarcık bu senin 16 kilo almış halinmi canım sana sadece gülüyorum anlaşıldımı almadığın halin nasıl acep bacım maşallah çok tatlısın valla semoşumda alıştı tabi artistik pozlar savurmaya sağdan önden kopturuyor bakim hadi bakim hamiişşş manken kim tutar seniii:CüvCüv:

Thanks Nidammm :):) Didemcim çirozdum resmen kemiklerim sayılıyorduu ama bu halimi seviom ben ya kocişte dalga geçio benle balık etli karıcım die geçsin valla ben memnunummm :)

pinarcim masallah gobusune canimmm..senin gobusunde benimkisi gibi top seklinde:)

kız büyümezmii deliiiiii maşallah canım benim ayy negüzel manken gibisiniz kıızz yinede Allahım esirgesin :nazar: ben o göbişin içindekini yerim yer...

ocean büyümemezmi kuzum kocaman olmuş göbüş maşallahhh fıstıkımmmm :nazar: allah nazarlardan saklasınn

Özlemcim teşekkürlerr canımmm erkek göbişi tam bizimkilerrr :nazar:

X