2009 haziran annişlerinin göbek şovu

saadet kuşummmmmmm aynı anda yükledik heaaa kaydirigubbakcemile5maşallah sana fısmfıstık olmuşsun çoookkk yakışmış göbüşşş büyümüş ne güzel allah nazarlardan saklasın maşallahhhhh kızımıza ve güzel annesine :nazar: :nazar:

ayşe sen hamiş manken olsana ne tatlı pozlar veriiyon öle cilveli bacım benim çok yakışmış mor renk maşallah ceylin naz da sana benzer inşallah :nazar:

ayşe sen hamiş manken olsana ne tatlı pozlar veriiyon öle cilveli bacım benim çok yakışmış mor renk maşallah ceylin naz da sana benzer inşallah :nazar:
olsam mı acaba koçiş keser benidelikafadulden:roflol:tesekküe ederim semosum sende versene söle güzel yüzünüde görelim bacım

maaşallah kızlar hepinize
kocaman ettik göbüşleri bakıyom
sağlıkla devamı gelsin inşallah

saadet kuşummmmmmm aynı anda yükledik heaaa kaydirigubbakcemile5maşallah sana fısmfıstık olmuşsun çoookkk yakışmış göbüşşş büyümüş ne güzel allah nazarlardan saklasın maşallahhhhh kızımıza ve güzel annesine :nazar: :nazar:
valla kız aynı anda yüklemişizzzz delikafadulden sğl cnm hepimiz çok tatlı oldkkk
senn çağataydaa büyümüşşş yerim ben onu maş. :nazar:
masallah semoş sadet göbişlerinize bebişlerine
sağol cnmm sennkinede maş. annesiii :nazar:

kızlar maşallah göbeklere yahu hepiniz balon olma yolunda kızla ilerliyorsunuz . tebrik ediyorum sizi koca göbekli anneler semacım göbek çıkmış gerçekten arık 3 günlük yoldan belli oluyo hamile oldugun ben 1 günlük yoldayım anladım baaaakkkkkkk. ayşecik hakaten yakışmış mor mor giyen sevimli anne olmuşsun . sadetçim sende çok tatlı görünüyosun çok güzel ya göbüşlere bbbaaaakkkk sefamız olsun bende eklicem şimdi. çok kıskandım. bilgisayar kamerasından çekicem güzel olmuyo pek ama iadare edin artıkkkııııınnnnn

ayşecim az sonra geliyo kuşum cicilerimizi de ekleyelim teyzoşlar baksınlar diye hemen yüzümüde ekliyommm

olsun ekle havvacım benim göbüşüm büyüdü ama bugün bebek mağazalarında kardeşinizemi bakıyosunuz kaç aylık diyince satıcı arkadaş dedimki benim bebişime bak karnım da dedim aaaa dedi şok oldu arkadan hiç belli değil dedi kısdım ama koca göbek nasıl belli değil yawwww

1630.jpg
[/url][/IMG]
ahanda benim göbük. bende bi hayli gerilmeye başladım valla kaburgalarım agrımaya başladı heeee

olsun ekle havvacım benim göbüşüm büyüdü ama bugün bebek mağazalarında kardeşinizemi bakıyosunuz kaç aylık diyince satıcı arkadaş dedimki benim bebişime bak karnım da dedim aaaa dedi şok oldu arkadan hiç belli değil dedi kısdım ama koca göbek nasıl belli değil yawwww

canım o bakar körse göbüşün ne suçu var pes diyorum ona başkada bişey demiyorum

wowwwwww havva seninde büyümüşş gıııı anaaaaaaa maşallah sana ;nazar: çok yakışmış bi dene de eşine çektir sonra şöle uzaktan emme o zaman daha güzel olurrrr gül cemalini görürükkkk

sğl havvacımmm maşş kız senn oğluşudaaa baya büyütmüşünn sipsivrii olmuşşşş ne gzllll

wowwwwww havva seninde büyümüşş gıııı anaaaaaaa maşallah sana ;nazar: çok yakışmış bi dene de eşine çektir sonra şöle uzaktan emme o zaman daha güzel olurrrr gül cemalini görürükkkk

alemsin semacım ya saol tatlım bugün şişkinligimde var iki kat oldu göbek

kıslar maşallah hepinize ne kadar güzel büyümüş o göbüşler:nazar::nazar:
hepsi birbirinden tatlı benimki hala sizlerinki kadar büyümedi ama :çok üzgünüm:kafamçokkarıştı
özendim bayıldım sizin göbüşlere:CüvCüv:hihoyyyt

X