2009 haziran annişlerinin göbek şovu

[/url][/IMG]
bakın bakalım yapabildimmi yüklemeyi

ay ay ay maşallah sübhanallah allahım nazarlardan saklasın canımmmm top gibi göbüş heheytttt erkek olduğu nasılda belli benim ki küçük kaldı sanırım :CüvCüv:

allahım doğuma kadar göbüşlerimizi sağlıkla huzurla büyütmeyi sevmeyi nasip etsin canımmmmmm

yavrummmmm ne tatlı bir göbiş
hey maşallah
bu göbişin içinde ne kadar mutludur baksana yeri ne kadar genişşşşş:Şeniz

canım allah kucagına almayı nasip etsin harika olmuşşsun cünkü

zuzum yaptıgın yere geri dön 640 lı bişi varya onu secip tekrar yapıstır canım cok büyük olmuş

maşşallah kıslar ya çok güzeel hepinizin göbüşü ne kadar büyümüşlerr zuzumurti canım biras büyük çıkmış ama maşşallah 41 kere çok güseller...
biranda ne kadar büyüdü dime kıslar göbüşler....

ok canım ya ama maşallah ne kadar büyümüş ya allah nazarlardan saklasın bebişi de göbişi de kaydirigubbakcemile3

prensesimmme bakın bakalımm :ecrin_bebek:
bu arada kızlarr evimin boş odasııı kutular falan malumm kusura bakmayın
[/IMG]
[/IMG]

nilayyy saadett maşallah kızlar ya her gecen gün büyütüyorsunuz allahım nazarlardan saklasın nazar:

annişleri bebişleri ve göbişleri :)
Şeniz
kaydirigubbakcemile3

saadet ve nilay ikinize de maaşallah
benim göbiş sizlerden ileri olmama rağmen daha küçük
zeynepte 9. ayımda saadet kadar gittim doğuma bu da herhalde öyle olacak
geçen fotoğraf çekeyim dedim koysamda bu ne ya dalga mı geçiyorsunuz dersiniz diye koymadım
her gören nereye sakladın bebeği diyor kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :roflol:

maşallah kızlar hem göbişler hem beişler büyüyor.Her geçan gün heyacanım artıyor zaman azalıyor oğluma kavuşacağım günü iple çekiyorum.çok uyuz oluyorum ya bir yerden alacağımız 8 milyar para var bir türlü gelmedi.oğlumun ihtiyaçlarını alacağım.Dolabı yaptırma olacak 1 milyara yakın tutuyor o para gelmeden hiç bir şey yapamıyorum deli olcağım .bir an önce almak istiyorum artık oğlumun eşyalarını.

zuzucum saadetim maşallah siz büyütmüşsünüz yaw narenle benim ki küçük kaldı

nilayım maşallah kuzum seninde bizim kadar göbüşşş

allahım tüm hamişlerimizi nazaralrdan saklasın :CüvCüv::Saruboceq:

masallah kizlar göbislere gercektende cok tatli .iste annelik bu ya hangi kadin göbegi cikiyo diye bukadar gururlanir ve sevinir normal sartlarda, dimi ama

evet canım ya haklısın valla normal şartlarda aklımız gidiyo göbek çıktı diye . ama çok rahatım hamile oldugumdan beri homini gırtlak yiyorum kiloda almıyorum .alsamda umrumda deil gerçi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…