2009 haziran annişlerinin göbek şovu

nilayyım semam ve narenim teşekkür yorumarınız için semacım ama senin göbüşte kocaman niye öyle diyonki.küçük felan deil maşşallahı var göbişin papatya ve zuzimurtide büyütmiş göbüşleri. tam şow olmuş yani. allah kucaklarımızda görmeyide nasip etsin inşallah . bu arada benim idaalim su bidonu gibi dolaşmak
geçenlerde arkadaşlarla konuşuyorduk artık çok yorma kendini dediler .dedim dalgamı geçiyonuz siz çalışıcam gerine gerine dolaşıcam ortalıkta dedim.işim yorucu ama hamile oldugumu daha çok kişiye duyurabiliyorum bu sayede :)))))))
gerçi şöylede bi durum var biliyosunuz ben bebek sahibi olmak için çok çaba sarfetmiş biriyim dolayısıyla gerine gerine dolaşıcam diyorum ama pek istemiyorumda aslında bebegi olmayanlar aklıma geliyo saklicam diye çok ugraşıyorum allah kimsenin kucagını boş bırakmasın ve herkesi tez zamanda bebegine kavuştorsun tombalak tombalak dolaşalım ortalıktahihoyyythihoyyyt

Zezecim masallah göbüsüne.. Birden bire ne kadar büyümüs masallah cok sirin

oyyyy papatyacım çok şeker yaaa

kızlar ne güzel göbişler bunlar maşallah kocaman olmuşlar..

nilayyy saadett maşallah kızlar ya her gecen gün büyütüyorsunuz allahım nazarlardan saklasın nazar:

annişleri bebişleri ve göbişleri :)
Şeniz
kaydirigubbakcemile3

tşkür ederizz kızlarrrrrr prensesimleee a.s.

bu arada nilay ve zezecimm maşşalhhhh göbeciklerinizeeee çok şeker olmuşunuzzzz

zezecim maşallah kuzm ya kocaman olmuş göbüş mankenmi olcan kıs başıımıza sende göbüşünde bebişinde çok dadlu allahım nazarlardan saklasınnnnnnn

nidacim cok tsklr
papatyacim masallah sende buyutmussun gobusu simdi gordum hayatimmmm

zezecim maşallah kuzm ya kocaman olmuş göbüş mankenmi olcan kıs başıımıza sende göbüşünde bebişinde çok dadlu allahım nazarlardan saklasınnnnnnn

oyyy canm benim yaaaaa cok saol teyzesiiii buyutuyoruz hepimizzz gobusleride bebisleride isteee ccanmmma.s.

hehe sorma kuzum bende çok mutluyum bu ay sadece yarım kilo almışım allahıma şükürrrr kilo almak deil de korkum ben normal doğurmak istiorum ya fazla kilom zaten var abartmıyım istiyorum zaten dr um da psikopat azarlayıp duruyo kilo konusunda ondan da korkuyorum:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
canim biliyorsun ben basindan beri cok kiloya karsiyim
vucut deforme oldugu icin bebek saglikli ve haftasinda olsun yeter
hamileyim die herseyi ikram ediyorlar sen hamilesin ye ye ye ama karsi koyuyorum
bende normal dogum istiyorum
bu ay sende guzel gidiyorsun hele bu ayki yarim kilo super
gittikce kilo almamak daha zorlasiyora.s.

Selam Kizlar aktüel göbisim ..............
(Kocaman oldum ben teyzelerim, artik okula gitme zamanim geldi diyor annem )

nida çok tatlı bu göbek göbege bakınca içinde bebek oldugu anlaşılıyo yanikoca göbekli olursun inşallah:lepi:

maşallah kızlar .. büyüdü artık göbekler ... göbeklere , bebeklere maşallah :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…