Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cooooooooooooooooooooooooooook güzel ya insallah allah saglikli dogumlar nasip etsin cumlemize amin[/url][/IMG]21haftalık
umöarım olmuştur totiş kızımın yuvası :)
[/url][/IMG]20 haftalık
[/IMG]
ya herkes öle dio benimkinde galiba bi acaiplik var yukarıda:) saolasın canım tesekkür ederim güzel yorumun içinnaren maşşalah canım allah nazarlardan korusun...büyütmüşsün bebişi.benimkide okadar var.ama biraz daha aşagıdam.seninki maşallah top yutmuş gibi çok hoş olmuşsunnn
aminnn alllahım herkese sağlıklı dogumlar sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin canımcooooooooooooooooooooooooooook güzel ya insallah allah saglikli dogumlar nasip etsin cumlemize amin
kıslarr maşhh göbüşlerinzi.. tutu.. narencim seninkide büyüymüşş baya.. maşhhh..:))sanada bebişinede:))
tütütütüt maşallah benim kuzuma nasılda koccaman olmuş ay yavrum ya yirim ben senin göbişi de bebişide
semoş maaşllah
Allah sağlıkcakla büyütsün göbüşü
naren göbüşte sana yatişemem de sema nın ki kadar benim ki de
ben de eklerim yakında
semoşum maşhh canım senin göbüşede:)))bence çok nromal.. çok büyüyk de diil normal.. benimde ancak bu akdar sabahları.. akşamalrı accık daha büyüyor.. ama biz artık 24.. haftaya gircez:))
[/url][/IMG]
bakın bakalım yapabildimmi yüklemeyi