2009 haziran annişlerinin göbek şovu

naren maşşalah canım allah nazarlardan korusun...büyütmüşsün bebişi.benimkide okadar var.ama biraz daha aşagıdam.seninki maşallah top yutmuş gibi çok hoş olmuşsunnn

2737.jpg
[/url][/IMG]21haftalık
umöarım olmuştur totiş kızımın yuvası :)

2746.jpg
[/url][/IMG]20 haftalık

dsc02841gw0.jpg
[/IMG]
cooooooooooooooooooooooooooook güzel ya insallah allah saglikli dogumlar nasip etsin cumlemize amin :emir_bebek:

naren maşşalah canım allah nazarlardan korusun...büyütmüşsün bebişi.benimkide okadar var.ama biraz daha aşagıdam.seninki maşallah top yutmuş gibi çok hoş olmuşsunnn
ya herkes öle dio benimkinde galiba bi acaiplik var yukarıda:) saolasın canım tesekkür ederim güzel yorumun için
cooooooooooooooooooooooooooook güzel ya insallah allah saglikli dogumlar nasip etsin cumlemize amin :emir_bebek:
aminnn alllahım herkese sağlıklı dogumlar sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin canım
kıslarr maşhh göbüşlerinzi.. tutu.. narencim seninkide büyüymüşş baya.. maşhhh..:))sanada bebişinede:))

sanada cok tesekkür ederim bitanem güzel duaların için allah razı olsun

tütütütüt maşallah benim kuzuma nasılda koccaman olmuş ay yavrum ya yirim ben senin göbişi de bebişide :nazar::nazar::nazar::nazar:

semoş maaşllah :nazar:
Allah sağlıkcakla büyütsün göbüşü
naren göbüşte sana yatişemem de sema nın ki kadar benim ki de
ben de eklerim yakında

semoşum maşhh canım senin göbüşede:)))bence çok nromal.. çok büyüyk de diil normal.. benimde ancak bu akdar sabahları.. akşamalrı accık daha büyüyor.. ama biz artık 24.. haftaya gircez:))

semoş maaşllah :nazar:
Allah sağlıkcakla büyütsün göbüşü
naren göbüşte sana yatişemem de sema nın ki kadar benim ki de
ben de eklerim yakında

semoşum maşhh canım senin göbüşede:)))bence çok nromal.. çok büyüyk de diil normal.. benimde ancak bu akdar sabahları.. akşamalrı accık daha büyüyor.. ama biz artık 24.. haftaya gircez:))

sağolun kızlarrr işte biraz biraz büyüyo allahım nazarlardan saklasın hepimizi :nazar::CüvCüv:

ay ay aya semacım sen anlatırsında yapılmazmı tatlım benimnasıl büyümüşmü göbüş

masallah kizlar göbislere gercektende cok tatli .iste annelik bu ya hangi kadin göbegi cikiyo diye bukadar gururlanir ve sevinir normal sartlarda, dimi ama

X