2009 haziran annişlerinin göbek şovu

kızlar yorumlarınızı bekliorum ilk resim son halim 4 kilo aldım umarım böle devam ederimhihoyyytkuşumu kucagıma almayı 4 gözle bekliorm:asigim:

naren canım bayıldım göbegine büyümüş göbiş maşşallahdahada büyüsün inşallah

saol canım arkadasım ya inşallah hep beraber büyütcez göbişleri:))kaydirigubbakcemile5

cok tesekkür ederim zeynepcim ama sen 6. aydasın değil mi vardır ya :) utanıosun ondan mı koymuosun yoksa hee bu arada avatar işini çözmüzşün tebrikler :)

narencim maşallah prensesine ne kadar büyümüş...
muhteşem görünüyorsunuz tatlımm....
ayyy canım benim cok tesekkür ederim Şeniz:1hug:
narencim kocaman olmuş göbişin kız maşallah bebişine..

sağolasın canım arkadasın bu topiği bulamamıştım en sonunda papatyanın actıgı aklıma geldi onun actıgı konulardan burdaki konumunu öğrendim büyümüşmüyüz teysesi valla seviniorum o içimde kıpırdadıkçahihoyyyt

kaydirigubbakcemile5 delikafadulden maşalllah cnm göbüşüneeee baya büyütmüşün :CüvCüv:
sonunda bulmuşun ama Şeniz

Narencim cok sekersin canim..Aynen benim de göbis seninki kadar var...Cok hosuma gidiyor :)) MAsallah canim göbisine ,bebisine ve sana....

kaydirigubbakcemile5 delikafadulden maşalllah cnm göbüşüneeee baya büyütmüşün :CüvCüv:
sonunda bulmuşun ama Şeniz

evet senin sayende saadetcim güzel dileklerin içinde tesekkürlercanım benim

Narencim cok sekersin canim..Aynen benim de göbis seninki kadar var...Cok hosuma gidiyor :)) MAsallah canim göbisine ,bebisine ve sana....

evet cok güzel bir duyguhihoyyythihoyyyt allahım bütün isteyenlere tattırsın canım arkadasım ii dileklerin için tesekkür ederim maşallah dien herkese maşallah :1hug:​

oy oy yesinler narencim çok dadlu olmuş göbüş maşallah sübhanallah allah nazarlardan saklasınnnnn oh oh kızımız içerde rahat anlaşılannnnn bende yarın eklerimmmmm

oy oy yesinler narencim çok dadlu olmuş göbüş maşallah sübhanallah allah nazarlardan saklasınnnnn oh oh kızımız içerde rahat anlaşılannnnn bende yarın eklerimmmmm

canımmmm:1hug: cok ama cok tesekkür edrim evet yeri geniş galiba oynayıp duruyor içeride yarını iple cekcem göbiş fotolarına bayılıyorum ya hepsi birbirinden tatlı ve mucizevi dier aylarada bakıorum cok hoşuma gidiyorhihoyyyt

ya sorma heleki son aylara gelen annişlerin kine baktıkça gözüm korkuyo yawww
nasıl taşırız kiiiiii kocamannnn maşallahhhh

kızlar maşallah bebişlerinize yaa hepinizin göbüşü çok tatlı olmuş benim minik kuşumda büyüdü teyzelerii ama ben zaten biraz göbüşlüydüm şimdi içi doluyo sadece:roflol:

kızlar maşallah bebişlerinize yaa hepinizin göbüşü çok tatlı olmuş benim minik kuşumda büyüdü teyzelerii ama ben zaten biraz göbüşlüydüm şimdi içi doluyo sadece:roflol:

sağolasın didocum allah hepimizin bebişlerini anne babalarına bağışlasın inşallah ama cok hoş yazmışsın içi doluyor demek :)kaydirigubbakcemile5​

evet içi doluyor valla tabi birazcıkta büyüdü ama ben çok yadırgayamıyorum göbişimi yaaa tombiş olmak çok kötü bişeymiş hamilelik göbişimi diilmi anlayamıyorum senağlama ama yinide bebişim beni teselli ediyor tekmeleriyle çok güzel bir duygu yaa diilmi çok hoşuma gidiyor Allah her türla kötülükten korusun bebişlerimizi narecim

sekerim sende soranlara bu göbişim deil tamamen bebişim diyceksin yani hepsi hamilelikte olmuş gibi anladın:))
nasılsa inanırlar yani her hamişin göbeği olur sonucta aminnn canım rabbim bütün bebişleri korusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…