saol canım arkadasım ya inşallah hep beraber büyütcez göbişleri:))kaydirigubbakcemile5
ayyy canım benim cok tesekkür ederim Şeniz:1hug:narencim maşallah prensesine ne kadar büyümüş...
muhteşem görünüyorsunuz tatlımm....
narencim kocaman olmuş göbişin kız maşallah bebişine..
allah saglıkla bebeklerınıze kavustursun ıns sızlerı
maşallahh
ayyy canım benim cok tesekkür ederim Şeniz:1hug:
sağolasın canım arkadasın bu topiği bulamamıştım en sonunda papatyanın actıgı aklıma geldi onun actıgı konulardan burdaki konumunu öğrendim büyümüşmüyüz teysesi valla seviniorum o içimde kıpırdadıkçahihoyyyt
kaydirigubbakcemile5 delikafadulden maşalllah cnm göbüşüneeee baya büyütmüşün :CüvCüv:
sonunda bulmuşun ama Şeniz
Narencim cok sekersin canim..Aynen benim de göbis seninki kadar var...Cok hosuma gidiyor :)) MAsallah canim göbisine ,bebisine ve sana....
oy oy yesinler narencim çok dadlu olmuş göbüş maşallah sübhanallah allah nazarlardan saklasınnnnn oh oh kızımız içerde rahat anlaşılannnnn bende yarın eklerimmmmm
kızlar maşallah bebişlerinize yaa hepinizin göbüşü çok tatlı olmuş benim minik kuşumda büyüdü teyzelerii ama ben zaten biraz göbüşlüydüm şimdi içi doluyo sadece:roflol:
evet içi doluyor valla tabi birazcıkta büyüdü ama ben çok yadırgayamıyorum göbişimi yaaa tombiş olmak çok kötü bişeymiş hamilelik göbişimi diilmi anlayamıyorum senağlama ama yinide bebişim beni teselli ediyor tekmeleriyle çok güzel bir duygu yaa diilmi çok hoşuma gidiyor Allah her türla kötülükten korusun bebişlerimizi narecim