2009 Haziran Anneleri!!

merhaba arkadaslar bır gun gelıp bende yazacakmıydım bu sayfalara hep hayal gıbı gelırdı ama vee bende hazıran anne adayıyım rabbım saglıcakla kucagıma almayı nasıp etsın ınsallah.henuz küçüğüz cok 2-3 haftalık olduk. dr um ıkı hafta sonra kalp atısını ve keseyı görmek ıcın cagırdı heyecanla o gunu beklıyorum....bu arada ben 2 gun önce ögrendım degerım 214 cıktı cokmu düşük arkadaslar dr testı tekrarlayalım falanda demedı merak ıcındeyım...

ilk ultrasonum olcak cnm tuhaf dimi ama beklemek istedim neden bende bilmiyorum.. bide vajinal ultrasondan çok korkuyodum erken gidersem vajinalden bakar diyede korktum.. epey bi büyüdü yani bebeğim büyümüş görecem.. tabi her hafta kan testiyle değerlerime baktı dr normal gidiyo herşey sadece görmedik hiç herkes iyi sabır var dedi ama ne bilim çok erken gidesim gelmedi inş pazartesi görecez heycanla bekliyorum:nazar:

canım gerçekten çok sabırlısın. ben çatlardım meraktan herşey normal mi diye, bu zamana kadar bile 6 tane kan testi yaptırdım ben :1rolleyes:
ama daha önemlisi ben doktoruma çok güveniyorum. gel diye çağırdığı zaman yok gelmek istemiyorum, sonra geleyim demek aklıma gelmedi hiç. nasıl bakacağını sormadım bile ama zararı olsa bakar mı hiç vajinal ultrasonla canım benim?
neyse hayırlısı olsun, nasıl için rahat edecekse öyle yap tabi.
güzel haberler alırız ikimiz de bir an önce inşallahh :sm_cool::nazar:

merhaba arkadaslar bır gun gelıp bende yazacakmıydım bu sayfalara hep hayal gıbı gelırdı ama vee bende hazıran anne adayıyım rabbım saglıcakla kucagıma almayı nasıp etsın ınsallah.henuz küçüğüz cok 2-3 haftalık olduk. dr um ıkı hafta sonra kalp atısını ve keseyı görmek ıcın cagırdı heyecanla o gunu beklıyorum....bu arada ben 2 gun önce ögrendım degerım 214 cıktı cokmu düşük arkadaslar dr testı tekrarlayalım falanda demedı merak ıcındeyım...

hayırlı olsun cnm aramıza hoşgeldina.s.değerin iyi bence cnm ama istersen bir hafta sonra tekrarla için rahat eder ben hala ultrasona girmedim ama her hafta kan testimi yaptırdım senin bileceğin bişey yani ama kendine çok dikkat et:nazar:

hoşgeldin canııımma.s.
ben de salı günü gideceğim kese görmeye inşallah. bugün 4+5 benim
senin normal mi canım, adetten ne kadar sonra yaptığın bir değer bu?
gayet iyi bence yüksekliği. doktor bişey demedi mi?

canım gerçekten çok sabırlısın. ben çatlardım meraktan herşey normal mi diye, bu zamana kadar bile 6 tane kan testi yaptırdım ben :1rolleyes:
ama daha önemlisi ben doktoruma çok güveniyorum. gel diye çağırdığı zaman yok gelmek istemiyorum, sonra geleyim demek aklıma gelmedi hiç. nasıl bakacağını sormadım bile ama zararı olsa bakar mı hiç vajinal ultrasonla canım benim?
neyse hayırlısı olsun, nasıl için rahat edecekse öyle yap tabi.
güzel haberler alırız ikimiz de bir an önce inşallahh :sm_cool::nazar:

vajinal zararlı diye değil korkuğum için ben çok kasarım diye yani dr bana ayın 20 gibi gel dedi işte ben bir hafta daha beklemek istedim nedenini bilmiyorum işte hayırlısı.. senin bulantın filan varmı benim allaha şükür yok çok rahat geçiyo sadece arada çok şiddetli bir baş ağrısı var ve göğüslerim çok acıyoo..

edıyorum yaaa oturup kalkarken bıle tedbırlıyım.dıs gebelıkten cok korkuyorum rabbım hepımızden uzak tutsun.saglıcakla alalım meleklerımızı kucagımıza.bende ıkı hafta sonra gıdecem bakalım ayyy nasıl mutluyum yaaa ılk ögrendıgım gece heyecandan uyuyamadım bıle

hoşgeldin canııımma.s.
ben de salı günü gideceğim kese görmeye inşallah. bugün 4+5 benim
senin normal mi canım, adetten ne kadar sonra yaptığın bir değer bu?
gayet iyi bence yüksekliği. doktor bişey demedi mi?

merhaba canım öncelıkle saglıcakla bebegını alırsın kucagına ınsallah.ben bu testı adetım 5 gun gectıkten sonra yaptırdım.sımdıde 8 gun gectı işte bıkacgun daha beklesemmı dıyorum cuma gunu tekrarlarım

edıyorum yaaa oturup kalkarken bıle tedbırlıyım.dıs gebelıkten cok korkuyorum rabbım hepımızden uzak tutsun.saglıcakla alalım meleklerımızı kucagımıza.bende ıkı hafta sonra gıdecem bakalım ayyy nasıl mutluyum yaaa ılk ögrendıgım gece heyecandan uyuyamadım bıle

evet cnm hayırlısıyla çok güzel sağlıklı bir şekilde alalım meleklerimizi kucağımıza.. bende ilk öğrendiğimde çok tuhaf oldum şaşkın gibiydim gerçi hala öyleyim içimde bişey olduğuna inanamıyorum çok tuhaf bişey:emir_bebek:

vajinal zararlı diye değil korkuğum için ben çok kasarım diye yani dr bana ayın 20 gibi gel dedi işte ben bir hafta daha beklemek istedim nedenini bilmiyorum işte hayırlısı.. senin bulantın filan varmı benim allaha şükür yok çok rahat geçiyo sadece arada çok şiddetli bir baş ağrısı var ve göğüslerim çok acıyoo..

ne güzel canım maşallahh:nazar:
bende de aynen hiç bulantı yok şimdilik çok şükür, ama daha erken başlayabilir deyip moralimi bozuyorlar, inşallah hiç başlamaaz
iştahım çok açık, gerçi her zaman da açıktı yacokacimcoook
ama şimdi epey çok yiyorum, eşim kesin ikiz bunlar diyooo:emir_bebek::emir_bebek:
azıcık göbüşüm çıktı bile, ama bebek değil yağ yanii. bi de aldığım hormon ilaçları şişirdi biraz beni. hayırlısı artık
bir de baş değil de sabahları belim çok ağrıyo
bi de aynen göğüslerim

Merhaba arkadaslar , ilk önce tüm anne adaylarina saglikli bir hamilelik ve saglikli evlatlar diliyorum.
Ben 5 haftalik hamisim. Pazartesi günü gördü doktor keseyi, kismetse haftaya persembe kalp atislari icin gidecegiz tekrar. Cok heyecanliyim. Ben hamile oldugumu 4. günden hemen anladim, o günden beri basim dönüyor ama mide bulantim yok.Benim durumum da olan var mi? Sonradan mi gelir yoksa bulnati? Umarim hic olmaz.Sevgiler

merhaba canım öncelıkle saglıcakla bebegını alırsın kucagına ınsallah.ben bu testı adetım 5 gun gectıkten sonra yaptırdım.sımdıde 8 gun gectı işte bıkacgun daha beklesemmı dıyorum cuma gunu tekrarlarım

bence de, bekle biraz tekrarla sonra. sağol canım güzel dileklerin için. hepimiz meleklerimizi sağ salim alırız kucağımıza inşallahh

evet cnm hayırlısıyla çok güzel sağlıklı bir şekilde alalım meleklerimizi kucağımıza.. bende ilk öğrendiğimde çok tuhaf oldum şaşkın gibiydim gerçi hala öyleyim içimde bişey olduğuna inanamıyorum çok tuhaf bişey:emir_bebek:

ben de gamzeli, hala öyle tam kelime bu şaşkınnn
hamile miyim, içimde bişey var mı belirsizim gibi, ultrasonda da görmedik ya daha ondan belki

ne güzel canım maşallahh:nazar:
bende de aynen hiç bulantı yok şimdilik çok şükür, ama daha erken başlayabilir deyip moralimi bozuyorlar, inşallah hiç başlamaaz
iştahım çok açık, gerçi her zaman da açıktı yacokacimcoook
ama şimdi epey çok yiyorum, eşim kesin ikiz bunlar diyooo:emir_bebek::emir_bebek:
azıcık göbüşüm çıktı bile, ama bebek değil yağ yanii. bi de aldığım hormon ilaçları şişirdi biraz beni. hayırlısı artık
bir de baş değil de sabahları belim çok ağrıyo
bi de aynen göğüslerim

bu aralar bulantı olmazsa olmaz diyolar ama bellide olmaz tabi inş olmaz rahat geçer..benimde hiç yemek yiyesim yok ama yiyorum işte yinede kilo aldım ya şaşıyorum.. benimde göbek senin kadarken çok çıkmıştı gazdı benimki çok rahatsız ediyodu beni o da geçti şimdilik yok yani:dance:

Merhaba arkadaslar , ilk önce tüm anne adaylarina saglikli bir hamilelik ve saglikli evlatlar diliyorum.
Ben 5 haftalik hamisim. Pazartesi günü gördü doktor keseyi, kismetse haftaya persembe kalp atislari icin gidecegiz tekrar. Cok heyecanliyim. Ben hamile oldugumu 4. günden hemen anladim, o günden beri basim dönüyor ama mide bulantim yok.Benim durumum da olan var mi? Sonradan mi gelir yoksa bulnati? Umarim hic olmaz.Sevgiler
Canım hayırlı olsun. Benim ve birçok arkadaşın mide bulantısı yok sanırım.Benim sadece yemeklerden sonra midem bulanıyor,belki de çok yemekten cokacimcoook.

Bu arada yaşasın sitemiz açılmış sonundaaaa hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlarss ben çıkıyorum.
sabah saat 8,30 da tekrar burada olacağım, siz de gelin tamam mısüprizzzzz
öpüyorum ikinizi dee
iyi akşamlaar

canım inş olmaz bulantın benim hiç olmadı 7+5 haftadayım :nazar: hayırlısıyla bebeğini görürsün inş

sagolun kizlar güzel dilekleriniz icin..Iyi ki bu site var...:nazar:a.s.

Kızlar aşermeniz başladı mı? Ben açılışı yaptım sanırım, pazar sabahı saat 8'de ağzımda lahana dolması tadıyla uyandım!!!

şükür kavuşturana kızlar kaç gündür giremedim sinir oldum sizleride özledim neyse ben geçen cuma ilk dr.kontrolüne gittim ama birşey göremedim dr.sadece bir nokta gösterdi daha çok küçük dedi haftaya gel filan demedi 1ay sonra gel dedi birde testler yaptırdı birsürü onlarıda ptesi aldım dr.a gösterdim herşey normal dedi ya niye 1ay sonra gel dedi bana dr. nasıl beklicem başka bir dr.a gitsem mi sizce?

benim yok hala aşermem filan sadece geçen gece kavun istedim ama çokta istemedim tabi eşimde sağolsun gitti aldık yarım kavunu yedim gece ölüyodum şiştim çok kötü:-)

X