Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa bu arada biz Yusuf Kayramızın hediyesini aldık sadece göndermek kaldı onuda yarın halleder sanırım babamız.Ama morboncuktan haber yok ((
peki neyli yoğurtlar yedirelim saadetcim çilekli falan olurmu labne peyniri severek yedi bu sabah kızımm pınarın sizin ve bebeğiniz için diye tekli minik kutuları var yarısını yedi duru hanımm yoğurt olarak ne yedirsem sütaşınkini alamadım markete gitmediğim içinnnn
allah kavuştursun binnurcum
geçmiş olsun inş ateşlenmez zehra prenses :)
selam canım..bende geçen gün yaptım bal kabğından püre.. tarifini yazyım istsrsen.. küçük bir soğan azcık..küçük bir patates.accık pirinç ve bir dilim küçük bal kabağı.. hepsini pişir.. ben çatalla eziyorum sen blendrıdan geçri istiyorsan.. accıkda z.yağı.. afiyet olsun.. benim kız yedi..Selam kızlar,
bal kabağı çorbası yaptım ama yemedi, sadece su dmktüm kaynattım ve blendırdan geçirdim sevmedi, farklı yapan varsa tarif verebilir mi?
Bizde bugün gezmedeydik, gelince banyo yaptırdık şmdi uyuyor ama sürekli üstünü açıyor, uyku tulumunuda giydirmiyor, birde bütün kıyafetleri leke oldu, gezmeye giderken tek kıyafetini giydiriyorum çünki hepsi berbat leke çıkarıcılarda çıkarmıyor, omo babybi kullanıyorum sanırım bizim deterjanı kullanmanın zamanı geldi.