Herkese güanydınlarr!! Hayırlı sabahlar olsun..filizcim gözünaydın olsun çok sevindm:))özlemcim bencede yemeiği için kabız oluyorud.. Bol su içsin bari.. Küçükde daha fitle alıştırma canım bencede.. O zaman dahada tembelleşir bağırsakları allah sana kolaylık versin canım ya zor hakktende senin ece..(kendini kötü hissediyorsan elbette git psikolğa bir ara nerdeyse bende çıldırcak gibi oldum.. Ben de düşünmüştüm.. Neyse bu ara şükür benimki iyi..bizde ara ara iştahszılık sorunu yaşıyoruz..amcamın kızın amway ürünelri satıyor.. Amwayin mültivitamininde kullanıymöruş çocularına onunkilerde çok iştahsızdı..şimdi maşh diyor iştahaları süper diyor.. Bene almayı düşünüyorum.. En azından iştahı gitiği dönemlerdekullanırım.. Yemeyen çocuk çok zor..insan mahvoluyor ben öyleyim bimiyorum.. çok takıntılıyım yemek konusunda malesef çokda iyi bişey değil tabi bu ama ne yapayım yapım böyle(
günaydın armağancım sağolsın
yemek konusunda bende çok hassasım yemediği zamn ben krize giriyorum bu aralar dişten hiçbişey yemiyo bende sinirleniyorum tabii çok
multivitamin faydalı demişsin canım bende deneyeyim tatlım araştırayım bi bakalım