- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
nasılsınız kızlar....geçmişi okudum..pek uğrayan olmamış 1 aydır....ne de olsa yaz...biz de burda yoktuk...annemlerin yanına gitmiştik...ama ramazan diye döndük..egeyi orda başetmek hele oruçken çok zor oldu...denize gitmek, dışarı çıkmak istedi hep...burda daha kolay oluyo..bi parka gidiyoruz onun dışında evdeyiz....4-5 gündür çiş öğretme çabasındayız....önce birlikte lazımlık ve klozet adaptörü aldık...ilk gün onlarla oynadı...sonraki gün beziyle oturttum...annecim çişi buraya yapıcaz diye sık sık hatırlattık....şimdi bezini açıp oturtuyorum...evdeysek alıştırma kilotu giydiriyorum...o genelde altına yapmayı tercih ediyo....sadece bugün yatarken ilk kez klozete yaptı...o oturunca musluğu açtık....şırrr şırrr falan dedik babasıyla ...ve sonunda yaptı....bu başarı sayılır mı bilmiyorum....ama yine de çok sevindik...kendisi ilk söylediğinde nasıl olacak çok merak ediyorum...çok ayrıntılı yazdım sanırım ....belki başlamayı düşünen varsa fikir olsun diye...bu konuda başarılı olan anneler var mı bi eksiğimiz....siz nasıl öğrettiniz fikirlerinizi merak ediyorum....sevgiler
benim oğlanda(batuhan 2yaşını 1.5 aygeçtii) 22 aylıkken öğrenmişti çiş kaka yapmayı ozamandan beri gündüzleri hiç bez bağlamıyodum dışardada öyle ama geceleri bağlıyodum kaçırıyodu yani yapıyodu çünkü ,,ama dün sabahta bezini kuru olarak açışımın 5.günüydü bende dün gece bezsiz yatırdım hayırlısı demin baktım işememiş ama kalkana kadar yapmaz umarım,,tatlım ya geceleride bezini bırakırsak tamam olucak delikanlı olmuş benim bıdığım yaa inanamıyorum bakalım gözde(1yaşını 2hafta geçtii) ne zaman öğrencek çiş söylemeyi abisinden geçmi erkenmi merakla bekliyorum
maşallah de kız annenin kendi çocuğuna nazarı çok değiyo önce sen maşallah de,batuhan çişini söylemeye başlayalı 3 ay oluyo 22 aylıkken başladı maşallahbaşlarda arada kaçırdığı oluyodu ama ilk hafta zorlandık az halı silmedimneyseki çabuk alıştı senin dediğin gibi çok heycanlanırdı ama artık öyle kolay geliyoki çiş tutması valla ucuna gelmeden söylemiyooneyse allah herkeze sabır versin
benim oğlum 2 yaşında 2 aydır lazımlığa yapıyo söylüyo gelince bide erkek adamya ayakta işiyo lazımlığa ben tutuyorum lazımlığı tabi ,ama hemen hemen kaka yapıcanı ve oturağı yerine koymamı söylüyo kakası olunca yerim ben onuya valla
valla azcık alıntı yaptım kendimdenama tersten oldu azcık bi saattir arıyorum ayrıntılı anlatmamışım :97:alalah,neyse bi ara anlatırım,ama canım hiç bi eksiğin yok maş. çok ii gidiyosn sabret emi en önemli şey sabır kızarak çocuğa bişey öğretemezsin ,belliki o yapıda biride değilsin zaten ne güzel kolay gelsin sana,,,benimkiler bütün gün böyle:118: haliyle bendee
Son düzenleme: