Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam herkeseee,
sonunda sınavı atlattım uzman oldum arkadaşlar, bi hafta da izin aldım ben de dinleneyim artık, biraz da kızımla vakit geçireyim ,
yaz rehaveti çöktü hepimize ama havalar tam yaz sayılmaz henüz, bu 1 haftada çeşmeye ya da samsuna gitmeyi planlıyoruz,
maaşallah derine gülincim, biz biraz oldu başlayalı tuvalet eğitimine çoğu zaman söylüyo artık, ama bazen inat ediyo bazen oyuna dalıp unutuyo hala kazalarımız oluyo yani, bakalım bu da hallolur bi ara sanırım,
gülincim bu arada ılıcada bize tavsiye edebileceğin bi otel falan var mı, ya da senin için sakıncası olmazsa özelden tel. ini atarsan bi arayıp fikrini alabilirim
merhaba kızlar
misafirlerim vardı benim de gittiler
ece üstüste kaza atlatıyo bi çocuğa bakamadım kısacası dün de çadırının sopasını çıkarmış elinden alamadım derken damağına battı bugün baktım bayağı kızarmış
bir de bugün üstünü giymiycem diye balkona kaçtı derken kafayı mermere vurdu off off içim gitti sinirden oturdum ağladım sabahtan beri o kadar yordu ki beni kafayı yiycektim
oh ne güzel iyi tatiller.benim daha 7 temmuzda bitiyo sınavlar 9 unda da gideriz memlekete.
çiş olayı aynı derinle bizimki de tutuyo sabah kadar ama klozete yapmıyo bez bağla diyo ona yapıyo
hadi hayırlı olsun müminecim. sizin maşallahınız var bu yaz öğrenir o zaman. sana da iyi tatiller
selam kızlar...
nasılsınızz.yağmur kucağımda uyuya kaldı.çok yoruldu bugün dışardaydık.ben kendime birşeyler aldım haftasonu arkadaşımın düğünü var.
yarın da sınavım var (ehliyet) umarım güzel geçer.1 hafta sonra da direkyona başlayacağım.normalde sürüyorum ondan korkum yok ama sınava pek çalışmadım bakalım ne olacak.uzunn bi süre ertelemenin sonunda alacam inşallah ehliyetimi...
müminecim çok sewindm cnm tebrik ederm.
özlem geçmiş olsun çocuk işte düşe kalka büyüyorlar..
gülinnnn çeşme den sorumlu turzm bakanı naber görüşemiyoruz.derinim nasıl ?**
çiş olayına yarından sonra başlayacağım bende zaten arada söylüyordu ama üzerine düşüp bırakmam lazım artık bezi.ha bir de emzik olayımız var yapıştırsam ağzını emziğe yok demiyecek kudurukk....onada sıra gelecek inş.
hadi ben kaçtım görüşrüz....
iyi hadi sevindim güzel geçtiğine.onu gectıysen dıreksıyon daha kolay.ben de hiç nıyetım yoktu ama yarın yazlığa gıdıyorum.eşim bu hafta 3 akşam dışardaymış yemeğe e napıcam tek başıma derını alıp gıdeyım berı dedım.yarın bizi bırakıp dönecek o.ben 1 hafta kalıcam.
annem babam da orda barı ben de azcık dınlenırım.yoğum yani 1 hafta:)) hoş burd da kımse yok.görüşmek üzere.hoşçakalın.