Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım güle güle otur yeni evinde inş
elinde ufaklıkla çok zorlanmışsındır
bari yardım edenin varmıydı
sağolun kızlar..annecim geldi sağolsun 15 saatlik yoldan
ben geldim emelcim
herkese merhaba
bugün sabah okula gittim akşam 5 te geldim of bitmiyo okulun işleri eceye de babası baktı
filiz tayinniz ne oldu çıktı mı?
günaydın kızlar..
dünden beri yağmurla uğraşıyorum.2 günde 10 kez kaka yaptı ishal sanırım.
sabah doktora götürdüm.besin zehirlenmesi dedi.
aman dikkat edin yazın çok sık görülüyormuş.yiyecekler sıcakdan bozuluyormuş.son kullanma tarihine falan bakın herşeyin.
mısır yedi ya o bozdu midesini yada yumurta bilemiyorum artık.
ama 2 gündür kaka yapa yapaa kıpkırmızı oldu poposu.
neşesi yemesi yerinde ama arada karnım ağrıyor diyor.
bitane şurup yazdı onu kullanıyoruz.
bütün gece uyumadım.ölüyorum baş ağrısından.
neyse ben kaçtım görüşürüzzz....
herkese günaydın, hayırlı cumalar kızlar evet ya topigimiz garip kalmış gercekten oda yaz tatiline girmiş resmen:82::82::82:
geçmiş olsun canım valla benim oğlanda öğlen başladı karnım ağrıyo demeye gösteriyo karnını öf pöf seslerle mızlıyo çokta masum geliyo karnımı ovala diye gösteriyo,bende minoset içirdim hemen uyudu bide kalktığında maşallah iyiydi allahım bebişlerimize sağlık versin şimdide balkonda tek başına hapşırıp duruyo 2 oldu buyaw ,ee kardeşi uyuyo tabi canı sıkılıyogünaydın kızlar..
dünden beri yağmurla uğraşıyorum.2 günde 10 kez kaka yaptı ishal sanırım.
sabah doktora götürdüm.besin zehirlenmesi dedi.
aman dikkat edin yazın çok sık görülüyormuş.yiyecekler sıcakdan bozuluyormuş.son kullanma tarihine falan bakın herşeyin.
mısır yedi ya o bozdu midesini yada yumurta bilemiyorum artık.
ama 2 gündür kaka yapa yapaa kıpkırmızı oldu poposu.
neşesi yemesi yerinde ama arada karnım ağrıyor diyor.
bitane şurup yazdı onu kullanıyoruz.
bütün gece uyumadım.ölüyorum baş ağrısından.
neyse ben kaçtım görüşürüzzz....
ya ozaman ecza dolabını nereye koycazki ya gerçekten çok sıcak hava napsakki bende çocuklar için bir sürü surup var bozulduğunu nerden anlıcaz calpolü atsammı acep yenide açıldıydı ama öyle bozulma ihtimalimi varmış korktum şimdi bendegeçmiş olsun canım
evet sıcaktan herşey bi tuhaf oluyor
tan düğün günü bizde calpol şurup vermiştim o dokundu
dr sordugum dada sıcktan onun içindeki renklendirici maddesi açıga çıkmıştır ve o dokunmuştur dedi
oluyormuş böylr şeyler
çok dikkat etmemiz gerekiyorrrr
geçmiş olsun canım valla benim oğlanda öğlen başladı karnım ağrıyo demeye gösteriyo karnını öf pöf seslerle mızlıyo çokta masum geliyo karnımı ovala diye gösteriyo,bende minoset içirdim hemen uyudu bide kalktığında maşallah iyiydi allahım bebişlerimize sağlık versin şimdide balkonda tek başına hapşırıp duruyo 2 oldu buyaw ,ee kardeşi uyuyo tabi canı sıkılıyo
ya ozaman ecza dolabını nereye koycazki ya gerçekten çok sıcak hava napsakki bende çocuklar için bir sürü surup var bozulduğunu nerden anlıcaz calpolü atsammı acep yenide açıldıydı ama öyle bozulma ihtimalimi varmış korktum şimdi bende