Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haydaaaa merka ettrimeyin insanoı nerdesiniz be ?ben hala okuldayım 1o dk var zile.kafayı yemek uzereyım öyle salaklar var ki bazen Allah sabrımı denıyor herhalde dıyorum.ya sabır deyıp oturuyorum.bugun hep sınav yapıp kağıt okudum beynım sulandı resmen başım ağrıyor
eve gidince derin hanımdan sıra gelmez gıremem.aa teyzeleri kızım dun ılk kez lazımlığına çişini yaptı gun boyu kutlamalrımız devam etti:)) anne aç kaka dedi bezini çekiştirip bıraz sonra da çişini yaptı.aman yaza söyleseler de çişlerini kakalarını hem bez masrafından hem de temızlemekten kurtulsak.
haydaaaa merka ettrimeyin insanoı nerdesiniz be ?ben hala okuldayım 1o dk var zile.kafayı yemek uzereyım öyle salaklar var ki bazen Allah sabrımı denıyor herhalde dıyorum.ya sabır deyıp oturuyorum.bugun hep sınav yapıp kağıt okudum beynım sulandı resmen başım ağrıyor
eve gidince derin hanımdan sıra gelmez gıremem.aa teyzeleri kızım dun ılk kez lazımlığına çişini yaptı gun boyu kutlamalrımız devam etti:)) anne aç kaka dedi bezini çekiştirip bıraz sonra da çişini yaptı.aman yaza söyleseler de çişlerini kakalarını hem bez masrafından hem de temızlemekten kurtulsak.
gülincim maşallah derine
bizde dün dr gittik kontrole uzın zaman gitmemiştik.kan idrar tahlili yapıldı.çok güzel çıktı sonuçları kanı,demiri çok iyitmiş.gelişimde öndeymiş boyu 91 cm kg 13 dr uzun boylu bir kızınız olacak dedi.ama muayene de çok ağladı
selvi boylu olcak maşallah kuzuna. Ben o tahlilleri 1 yaşında yaptırmıştım ayşe acaba tekrarlasammı? Doktora gitmeyeli baya oldu Benim oglumda 85 cm 12 kilo
kızlar size bişiy sorucam
bilen varsa yazsın lütfen yakında boyun fıtıgı olucam
bizim cadı pcnin bir tuşuna bastı ve ekran ters döndü
ve bende bilmiyorum nasıl düzeltilir böyle kullanmaya çalışıyorum ama beynim döndüüüüü
gülincim maşallah derine
bizde dün dr gittik kontrole uzın zaman gitmemiştik.kan idrar tahlili yapıldı.çok güzel çıktı sonuçları kanı,demiri çok iyitmiş.gelişimde öndeymiş boyu 91 cm kg 13 dr uzun boylu bir kızınız olacak dedi.ama muayene de çok ağladı
kübra senin profilde yaş 21 yazıyo maşallah sana kız dedigin gibi yaş çıtır gerçekten, 2 çocuk sahibi bide 4 düşügüm var demistin dimi, 41 kere maşallah
canım benim kasımda 21 bitti şuanda 22yi dolduruyorum
evet gayet çıtı bir hatunum
canım ben erken evlendim evleneli 5senem bitti
martta
birde saga tıkladıktan sonra seçenek tuşu dedigin hangi tuş anlaömdımmm
mouse sag tıkla, çıkan kücük pencerenin en sonunda seçenekler var onu ac belki ordan düzeltebilirsin
sagol canım ama olmuyor sinir oldum
gülincim maşallah derine
canım benim kasımda 21 bitti şuanda 22yi dolduruyorum
evet gayet çıtı bir hatunum
canım ben erken evlendim evleneli 5senem bitti
martta
birde saga tıkladıktan sonra seçenek tuşu dedigin hangi tuş anlaömdımmm