- 30 Mart 2011
- 5.716
- 17
ya kızlar siz süte nasıl alıştırdınız, deneyimlerinizi yazarmısınız.
değişik marka sütleri denesim, çilekli kakaolu muzlu ballı içmedi. normal inek sütüne bal koydum şeker koydum onuda sevmedi tiksindi.
bimden devam sütü aldım onu azıcık olsada günde 50 ml kadar içiyor, bimin malınada güvenmiyorum gittim bebelac aldım onu pek beğenmedi.
biberon hiç kullanmadı, biberon gibi suluklar varya damlatmaz suluk onalarla oyunla falan azıcık içiyor.
nasıl alıştırıcam çok üstüne düşüyorum ters tepermi, üstüne düşmesem istemez bide.
bu arada bugün yavrum kuru fasulye yerken yemekte uyuya kaldı, sofra başında. çatal ağzında kapadı gözlerini artık nereyi bulursa orda yatmaya başlıyacak galiba, dünde babasının kucağında uyumuş kalmış.
sabahları 7 gibi kalkıyoruz artık emmeyince gün ağarınca uyuyamıyor .
canım ya yerim ben onu kuzucuk
bebelac bimin kendi malı degil ayşe sevdiyse rahatlıkla alabilirsin. Bende tanıdık olmayan markaları almıyorm ordan, benimkide hiç istemiyodu sütü bi süredir aptamil junior aldm çok sevdi ama günde bi kez 200ml veriyorum onlada nasıl başedicem bilmem. Ben bide içine bebe büsküvisi atıyorm öyle iciyo tam alışsın pınar çocuk sütüne geçicem zaten. Bence bide büsküvi koyup dene canım sevebilir belki mert, cok zor bi dönem memeden kesip normal süte gecmek ama kısa sürüyo Allahtan