2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mert bugün ilk defa 10 da yattı, bu saatte pc yi açmak benim için bir lüks ve garip bir duygu :)
uyanmaz diye düşünüyorum tabi ama belli olmaz.
üstünü değiştirtmiyor değişitrince çok fena ağlıyor boğazı acıyana kadar bezinide değiştirtmiyor pantolon giydirtmiyor, her isteğim olsun diyor. huyuna gitmessen sussturabilene aşk olsun.
 
Ayy çok geçmiş olsun nasıl korkmuşlardır..Yazık yavruya yaa..Allah korumuş yine cnm..

evet ya doğdu doğalı yusuf çektik. kustu deselerdi o kadar korkmayacaktım ama direk morardı dediler teli kapadılar ben orda bittim. onalrda yeni anne baba doğal olarak çok korktular.
 

doktor böyle bir durumun ancak kazalarda, düşmelerde olabileceğini söylemiş. onun için oradaki kırılmanın altında yatan sebeplere bakacaklarmış. işte kemik yoğunluğu vb. gibi bir takım tahliller. eşim bugün bunları yaptırdı. yarın bir kısmının sonuçlarını alacağız. ben artık ameliyata falan alıştırdım kendimi ama başka bişey olmasında... ilk bakan doktor acil ameliyat demiş.eşim birkaç uzmana daha tahlillerle birlikte baktıracak. ona göre ne yapılacağına karar vereceklermiş..
 

iyi yapmış başka doktorlara gitmekle, eşin iyi olsunda varsın ameliyatla olsun. şu an ne durumda işini gücünü yapabiliyormu.
 
selam kızlar.çok okuyamadım geçmişi.aklımda kalanları yazayım.
gülin geçmiş olsun cnm.dikkat et derine geçmesin bari.
prishm çok geçmiş olsun.
ayşe geçmiş olsun bebeğe.

bizde dün dışarıdaydık.giremedim hiç.yağmur çok mızmız bu aralar.şuan tepeme çıktı pc ye basıyor.onu uyutup temizlikl yapıcam.görüşrüz kızlar.
 
Ay canım ne kokrududr bilrim aynısını benim betüşde yaşamıştı bizde ne kokrmuştuk.. daha 3 günlüktükusmuğu soluk borusuna kaçmıştı.. bir anda oldu ne olduysa.. Allah'tan anem bizdeydi hemen baş aşağı salladfı düzledi.. Allahım ne günlerdi yaen zor zamanalr 2 aylık olnana kadargeçmiş olsun canım..
 
herkese selamalr.. bende fazla kalamıyorum yoğunum hele akşamalrı evden ne mümkün pc ye oturmakbenimki gene acayip iştahsızlaştı bu ara..ne oluyor anlamıyorum.. ağzında tutar tükrür . cins cins huyları başladıne oclek böyle nereya kadar sürecek bilmiyorum son 1 aydır acayip iştahsızmı seçmecemi bilmiyorum.. işine geleni yiyor azda olsa.. ama kendine özle şeyleri yemiyor sineirlim alt üst oldu gene
 
slm kızlarrrr
armagancım on aözel bişey yapma kendiyediklerinizden ver sevdigini ver ben hiç özel yapmıyorumartık bide aynışeyleri vermeyin onalrda bıkıyo biz nasıl bıkıyoruz ddegişik şeyler katın
mesla beyaz peyniriyemiyo içine muz bal azdaelma rendeliyom devam sütü koyuyorumazda su severek yiyo
 
iyi yapmış başka doktorlara gitmekle, eşin iyi olsunda varsın ameliyatla olsun. şu an ne durumda işini gücünü yapabiliyormu.

çelik korseyle ayağa kalkıyor . aslında kalkmaması gerekiyor. ama tahlilleri var. onlarda bugün bitecek sonra hep yatakta yatacak.. şu anda riskli aslında doğrulup kalkması..
 

öyle canım galiba bkıtığındn farklı şeyleri tadıyor kmni de severek yiyor azda olsa.. bizle yemek yemeyi seviyor.. bizim yedikelrimziden veriyorum elbet ama tadımlık yiiyor ya.. doyana kadar yese tamamda.. en fazla 4-5 kaşık kimdie 3-4 kaşık yiyor..
 

acildeki doktor kusmuğu ciğerine kaçmış olabilir çocuk doktoruna götürmekte fayda var demiş, bugünde gidicek doktora. annen tecrübeliymiş, ablam yeni anne eşi ondan panik olunca epey korkmuşlar çok şükür bişeyi yok ama her ihtimale karşı ciğerlerine baktıracak.
 
armağan yine 4-5 kaşık yiyormuş, mert en sevdiği yemekleri bile 4 kaşık anca yiyior, artık sevdiği şeyleride yemiyor, kokluyor önce sonra mümkün değil ağzını açtırmak. kıyma çıkardım eskiden kavurma yerdi şimdi tükürüyor ne yapsam diye düşünüyorum, sanırım köfte yapıcam.
yazın daha güzeldi, bolca domates, bamya, mısır kavun karpuz yiyordu en azından kışın ne bulcanda pişircen..
 

tabi canım korkmazlarmı ya.. el kadar bebek.. ben bile ikinci çocuğum olduğu halde bilmediğimden panik oldum anneme öyle bir seslnedimki apartman duydu çığlık attım resmen o an annem salondaydı ben yatak odasında nasıl korktuk anlatamam
 

öylede canım 3-4 kaşıkla doyamıki.. nedir bu çcoukalrın iştahsızlığı şımarıklımı bilmeiyorum üstüne düştükçe böyle oluyor galiba ne biliym vemicem aç bırkacam diyorum ama ana yüreği dayanamıyomki
 
merhaba kızlar

ayşecim benim kızda aynı mert gibi benimkinin sevip yediği hiçbirşey olmadı şimdiye kadar.her deneyim yer temizlemekle bitiyor.ağzına bir damla bile gitmiyor.mama sandalyesinin tepsisine koyuyorum yemeği oynasın dağıtsın yeterki yesin ama yok.o yüzden herşeyi mama şekline çevirip reklam karşısında yediriyoruz.sabah kahvaltısı peynir yumurta cicibebe ekmek ve bisküvi mama.öğlen kıymalı sebze çorbası.öğleden sonra karışık meyveli ballı cicibebe.akşamda ya çorbasında yada pirinçunlu muhallebi yedirebilirsem yediriyorum o kadar mandalina sıkıyorum içmiyor içine pekmez koyuyorum yok.yok yok.

zorla yedirmelerim sayesinde 11 kg ya geldi sanırım ama yine de emin değilim.her yemek zorla yediriliyor.tv de reklam bulmazsan zorlada yediremezsin hemen kusar.yada eliyle vurur döker saçına sürer.iştahsız çocuk çok zor ama canı saolsun uğraşırız sıhhatli olsunda
 
slm kızlar uzun aradan sonra ben geldim
izne ayrıldım oğlumla evde vakit geçiriyorum
evde olmak kuzumla vakit geçirmek çok güzel ya
ama bu aralar oğlumun iştahı yok maşallah son köpek ve son azı dişimizi çıkartıyoz ondan hiç yemiyo bi kaşık yesin diye bile peşinden dolaşıyom
 
aynen neslihancım zorla
sabah elektrikli süpürgeyi dağıttık onun hrtumlarını hadi takalım hadi buraya geçirelim diye bikaç kaşık trahana yedirdim
bu aralar inan sebze çorbası da yemiyo bu aralar dediğim 1 aydan beri
 
hoşgeldin filizcim evet bebeğinle vakit geçirmek çok güzel.

bunların dikkatlerini çekmeden birşey yedirmek mümkün değil.geçen yedirmeye çalışıyorum önüne birşeyler koydum sehpanın üstüne oynasın diye dengesini kaybetti düştü bir baktım ağlıyor.oturdum bende ağladım elimde kase.zaten öyle bir geçer zamanki oynuyordu o sıra dolmuştum ağladım bir güzel.
 

kkahvaltıyı aylardır yemiyor. yesede keşke tv ile yese diyorum reklamda izlemez benim oğlan. laptopla 2 köfte yedirebildim ama laptopun anasını ağlattı.
kiosu iyi maşallah kızının.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…