2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl yapıyosunuz köfteleri?ne koyuyosunuz.aldığınız kıymayı ne kdarda tüketiosunuzzz?**amma soru sordum ha*hadi cvp bekliorumm kızlar...
 
yemeyen çocuk çok zor.

ilke ben sarımsak, soğan ve maydonozu incecik kıyıp, içinede ıslatılmış ince bulgur koyuyorum, sonrada kıyma ve tuz.
şekil verip az yağda teflonda kızartıyorum, kızarınca aynı tavaya rendelenmiş domates koyuyorum onuda kavuruyorum sonrada aynı tabağa hem köfte hem domatesi koyuyorum, köfteden elimle koparıp domatese banıyorum yiyor. benimki domates çok sever hem köfte kuru olmuyor domatesle yumuşuyor.

bulgur yerine ekmek koyduğumda oluyor yada az irmik yada mısır unu karışık yapıyorum öyle.
 
hülya köfte yemiyorsa kıymayı başka türlü yedir, ben bazen soğan sarmısak biber domates kıyma şeklinde kavuruyorum karnıyarık içi gibi onuda çok seviyor haam diye uzaktan gelip ağzını açıyor. etçi olacak herhalde. ama çorbalarda kıyma sevmiyor daha doğrsuu çorba içmiyor bende böyle yapıyorum.
 
nasıl yapıyosunuz köfteleri?ne koyuyosunuz.aldığınız kıymayı ne kdarda tüketiosunuzzz?**amma soru sordum ha*hadi cvp bekliorumm kızlar...

tatlım ben sade yapıyodum sadece tuz katıyom
500 gr alıyom 7 parçaya bölüp dondurucuya atıyom hher gece akşamdan dolabın alt gözüne alıp bi tanesini ertesi gün yapıyom sede onu yiyo maşallah
 
selmalar herkese nasılsını inş herkes iyidir.. bayramda memlekete gititk geldik güzel am abir o kadarda yorucu oldu.. biz iyiyiyz bir yaramzlık yok şükr.. yememizde fena değil şükür bu aralarr..,azıların hepsi çıktı sıra köpek dişlerde galiba.. ıktı sıra köpek dişlerde galiba..
 
günaydın filizcm naber nasılsınnn??

walla yaseminn bilindik yöntemleri dene işte.memeye bant yapıştırıolar,geçen bi arkadaş yapmış.limon sürmüş,soğan sürmüş fln filan.yağmur kendi bıraktığı için ben bilmiorum ne yapılır.araştır bence netten bi..

yağmurun öksürüğü kesilmedi kızlar ya.dr götürdm adam şurup werdi ama bişeye yaramadıkii**acaba alerjikmi öksürüğü..napıcam karar weeremedm..yarın tekkr götürcemm bakalım..
geçmiş olsun canım allerjik olabilr belkdie.. benim büyük kzım öyle olmuştu.. zyrtecle gçeti ancak.. anitihistaminikler işe yarıyor allerjikse şayet ama genede dr a götür sor yinede..
 
selam kızlaar.
ne zamandır siteye giremiyordum.. hepinizin bayramını kutluyorum, çocuklarımızla sağlıklı nice bayramlar diliyorum:))
bu arada size bir haberim var..
ben yine hamileyim..
emir'ime kardeş, bana 2. bebek geliyor kısmetse:) çok çook sürpriz oldu bana ama çok sevindim..
inşallah sağlıkla gelir 2. tosbaada:))
hepinizi öpüyorum..

aa aylincim çok sevindim canım ya.. tebrik ederim.. sağlıkla kucağına a
 
7543d9529.JPG
[/URL][/IMG]
10e4f67f9.JPG
[/URL][/IMG]
051151c4a.JPG
[/URL][/IMG]
b07eb88b6.JPG
[/URL][/IMG]
IMG
 
filiz telefonla konuştuğu resme bayıldım.poposunu yerime ısırırmısın?çok tatlı ya.aynı benim oğlum gibi yapmış.birde benimki elimden alıp teli kulağına götürüyo ada adaaaaaa diyo.alo diyo sözde.birde sanki gizli birşey konuşacak gibi gidip sessiz bir köşede konuşuyo sıpa.
 
maşşlah inana canım benimkide öyle valla konuşuyo alınca
demin çamaşırları topluyorum babsınınkileri biliyo bab diyo her aldıgımda maşşlah
 
X