2009 gelinleriii buyrun :)))))

kızlar bende 21-06-2009 da evlenıyorumm bende geldım aranıza gelınlık resmımı ekledım albumlerde ıstersenız bakın yorumlarınız benı mutlu edıoo

kızlar bende 21-06-2009 da evlenıyorumm bende geldım aranıza gelınlık resmımı ekledım albumlerde ıstersenız bakın yorumlarınız benı mutlu edıoo

canım gelinlk kime yakışmamış kii:)
sanada çok güzel yakışmışş

mutluluklarr

Son düzenleme:
ay kızlar kusura bakmayın telde konuşuyordum o yüzden açıklama yapamadım. 250tl. aldım gri çok hoş bişi.Aslında kardeşimin çalıştıgı mağaza bunlar tamamen spor giyime geçecekleri için o fiyata indirmişler normalde 600 tl. civarında

çok heycanlıyım kızlar valla zor geçiyor günler

velved canım hoşgeldinn:)))))))

bende siyah takım ve içine gümüş iç takımı alsın istiyorum yaa

damat dediğin siyah giyer hem bencee:)

bakalım kim kimi yıldırıcakk:)

hb cnm :1hug: a.s.
bende öyle düşünüyodum ama nişanlım baska renk olsun istiyo dur bakalım napcaz :asigim:

ayşegül acayip ii bir fiyata almışsınn:)))
sel canım seninkide normal ayşegülün aldığı şansa olmuş:))))

velved canım pes etmek yok siyah takımda ısrarlıyım:))

ayşegül acayip ii bir fiyata almışsınn:)))
sel canım seninkide normal ayşegülün aldığı şansa olmuş:))))

velved canım pes etmek yok siyah takımda ısrarlıyım:))

evt canım öle oldu hihoyyyt çokda güzel oldu en azından ondan tasarruf ettim :) ayrıca Konya da almak isteyen varsa yardımcı olabilirim şekerler :lepi:

cnm oda haklı bir yerde nişanda diyo siyah giydim :asigim:
bunda bari farklı olsun diyo :1rolleyes:
dur bakalım gri düşünüyoz yaaa begenirsem neden olmasın :lepi:

benimkide sözde gri nişanda siyah giydi
diyorum kınada da gri giy düğünde siyah gelenek bozulmasın :roflol:

merhaba ben de geldım burayı yenı gordum yawss..
bende sonbaharda gelın olcaam kısmetse ..
sevgiler

arkadaşlar herkese önce mutlu ewlilikler diliyorum..inş hepiniz için hayırlısı olur.inş çok ama çooook mutlu olursunuz yeni yaşamınızda... 38 beden gelinliğim var satmayı düşünüyorum aranızda ilgilenenler varsa özelden görüşebiliriz resimlerini gönderirim msn adresimden.çantası ve ayakkabısıda yanında ücretsiz hepsi çok kaliteli ve pahalı fiyatlarla aldım şimdi yarı fiyatına satmak istiyorum aciliyetten... öpüldünüz kızlar:)

X