2009 gelinleriii buyrun :)))))

ben götürdüm tubişcim üstünde değişilik olcaktı ufak tefek ama güvenemedim bende bişi olur diye. götürdüğüm resimdekini yap dedim.c.tesi gidicem ama hneüz bişeye başlamadıysa güzle bişi bulursam onu göstericem yapsın diyee

ffffsgh.jpg

beraber bakalım canım

Son düzenleme:
canım bence ilk resimdekinin üstü daha güzel ama yinede sen bilirsin tabi

canım kuzeninin gelinliğiymiş ilk resim. istedim atıcaktı dün konuştum. ondan resimleri bekliyorum. bilmiyorum ne zaman yollar:KK43:

canım kuzeninin gelinliğiymiş ilk resim. istedim atıcaktı dün konuştum. ondan resimleri bekliyorum. bilmiyorum ne zaman yollar:KK43:
anladım canım benim giydiğim gelinliğinde göğüs kısmı tamamen taş alt tarafdada belli oluyo zaten sıra taş

evet canım bu gelinliğinde anladığım kadarıyla göğüsten göbeğe kadar uzun düz işleme var yanlarda da motiflerr. ama işte böyle tarifle nasıl olur bilmiyorum

evet canım bu gelinliğinde anladığım kadarıyla göğüsten göbeğe kadar uzun düz işleme var yanlarda da motiflerr. ama işte böyle tarifle nasıl olur bilmiyorum
haklsıısın aslında gelinlikçi ona uygun bişiler yapar ya, sen sadece taş işlemeler istiyorumda orda katolok vardır mutlaka ordan bak bişiler.
elbet beğendiğin bişi çıkacak

çok inceledim canım ama ne biliyim bişi bulamadım :KK43:

sabırsızlıkla bu resmin ön halini bekliyorum umarım kısa sürede ulaşabilirim

X