kızlar geç kaldım diyenler henüz geç değil yarını bekleyin...
Yaaaa arkadaşlar ben yeni sayılırım buralarda hep yazılanları okuyordum ama üye yeni oldum ve doğal olarak mesaj sayım az ve özele mesaj yazamıyorum :umursamaz: nasıl yapıcaz yaa neyse çekiliş yapalım da bakarız duruma :lepi:
canım kime yazmak istiyosan diyelim ki bana
benim herhangi sayfada ki msjımı açarsın ismimin olduğu yere sngl7 üzerine tıkla özel msj gönder butonunu tıkla msjını yaz gönder yap
eslem ve songül görüştülermiydi? mesajlardan bulamadım.
siyahinci, dishikus ve nilimsi arkadaşlarım katılıyormusunuz lütfen teyid edin ....
o zaman arkadaşlar çekilişin son hali şöyle oluyor:
kim kime
dishikus çingene
aussie siyahinci
siyahinci dishikus
siyahinci adresini bana özelden atarsan ben aussie (betül) e bilgi veririm.
katılıyrmmmmmkaydirigubbakcemile2
Çingenem çingenemmmm Selam arkadaşım Siyahinci senin özeline benim msn i gönderecek ordan eklersin veya benim özelime adresini bide yavrunla ilgili bilgileri yazarsan çok memnun olurum ben özele gönderemiyorum henüz kaydirigubbakcemile5
Çingenem çingenemmmm Selam arkadaşım Siyahinci senin özeline benim msn i gönderecek ordan eklersin veya benim özelime adresini bide yavrunla ilgili bilgileri yazarsan çok memnun olurum ben özele gönderemiyorum henüz kaydirigubbakcemile5
sevgiliii dishikush nickine bayıldım bu arada:)bana adres bilgilerini yollarmsn cnm bideeee bende özelden msj atamyrm daha yeni üue oldm cok iyi bilmyrm napczmafoldumben