• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kızlar dün limangodan badeye pedipedin yazlık bir ayakkabısını aldım.. sizde alacaksanız bir göz atın ..

bakındım akşam kocamla bakayımda öyle yine kendi başına kalmışsın der.bi papuç yüüznden laf işitmeyim

kızlar merhaba nasılsınız....ben fenayım yine midem ağrıyor ...bakıyorum yazamıyorum....

ok canım bende dün baktım akşamda eşimle baktık beğendik.. onlara da sormak lazım onlarda beğensin azcık dimi...

selam kizlar nasilsiniz
kzlar dun erdenayi ilk defa oyun grubuna tek basina birakdim ama nasil agladi nalatamam icim parcalandiiiiii
tulay gelmis gitmissssssssss ya cok ozledim kizlari
  1. tulay
  2. ece
  3. oznur
  4. ebrular
  5. ozgeler
  6. bircan
  7. meryem
  8. deniz
  9. ayse
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaa
eeeeeeee
aksama ne yemek var kizlar

selam kızlar bi bakıp çııkıcam yagız uyanır şimdi
gülnaz hamıleymiş çok şaşırdım hamılelık güzel şey ya insanın dogurası gelıyo
bizde durumlar iyi çok şükür iyiyiz ogluşumla gece uykularımız cozuttu yıne buaralar 40 sefer kalkıyoruz neyse buna şükür daha kötü günlerimiz oldu..öptük sizleri

hoşgeldiniz demet ve gülcan....

akşama yumurtalı ıspanak makarna var dünden kaldı.....

akşama yemeğim yok...iki tane oynasam kocamın karşısında açlığını unuturmu acep :1::64:

evet bende okudum yorumları ama tam anlamadım hamile mi değil mi? sevindim ama keşke hamile olsa..
akşama etli bezelye ve pilav ikilisi var dünden kaldı..
sümeyye bir dene başarılı olursan yarın bende denerim...

selam kızlar nasıl özledim sizi
nete giremiyorum çünkü çocuklar fırsat vermiyo ev işleri yemek falan derken akşam oluyo ama çok özledim sizi bugün hastanedeydik aşımızı olup geldik sadece polio verdiler karma aşıyı mayısta yapacaklarmış abimiz grip oldu yine onun ilaçlarını falan aldık bende herşey aynı rutin ilerliyo tr ye dönmemize 6 ay kaldı bu haftasonu eşim yine gidecek 1 hafta daha yalnızım hüüüüü :43:
kaan bana mama diyo ben anne diyorum o ısrarla mama diyo rusça konuşmayı tercih ediyo yaa fazla konuşmuyo ama takmıyorum abiside 2 yaşında konuşmaya başladı şimdi susturamıyorum 3 dil biliyo her telden konuşuyo kaan sadece mama baba iyi deceler falan diyo o kadar
sabah temizlik yaptım şuanda evin ortasına bomba düşmüş gibi ne ararsan var
kızlarrr bebişleri memeden kestinizmi ben artık emzirmek istemiyorum çocukların ikisi peşpeşe geldiya 4 senedir bebek emziriyorum bıktım artık kendimi inek gibi hissetmeye başladım ama kaan inek sütünü içmiyo biberona koyunca sallaya sallaya itinayla bütün eve döküyo bardakla verince elimden çekip yere boşaltıyo kaşıkla vericede bırrrrrrrrrp yapıp püskürtüyo varmıki içirmenin bi çaresi neskuik karıştırıp deniycem bide son çare :27:
geçmişi okuyamıyorum umarım herkes iyidir güzel anneleri ve tatlı bebişlerini kocaman kocaman öpüyorummmm:10:

Son düzenleme:
akşama yemeğim yok...iki tane oynasam kocamın karşısında açlığını unuturmu acep :1::64:

seni bilmemde benimkine hiç sökmez aç olunca babasını bile tanımaz....bi yerde okumuştum erkekler bebek gibidir...yemek saatini uyku saatini itinayla takip edin geçerse içindeki yaramaz bebek her an ortaya çıkabilirmiş..doğruluk payı var denedim ve gördüm...:18:

dün kayınvalidemne takıldık zaten yemek hazırlamış yedik içtik kaçtık olmasın diyede yine bayaaa oturduk 8:30 da kalktık..öffffffffffffff çok sinirlendim akşam eymenin sünneti konu açıldı bende herşeyin en iyisi olsun istiyom dedim hakkımda yani.kaynnanam yok pahalı olur dedi feda olsun dedim suratını astı sanki ondan para istedik eşimde sanki ilk kez tv görmüş gibi televzyon izliyor sen de bişey söyle dedim ne? ne oldu? konu ne? diyor kötü gelin ben olacam..

Yeni Bulduğun Arkadaşları Kaleme Eskileri Silgiye Vurma.Kalemin Ucu Kalbine Batarsa Silginin Yumuşak Şefkatine Muhtaç Olursun..

Back
X