günaydın hayırlı cumalar.
günaydın canımm sanada hayırlı cumalar.....ben ders çalışıyorum....arada bakıcam size ok...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hayırlı cumalar.
selam kizlar
sumeyye evlilik gecis donemleri var sizde onlardan birini yasiyorsunuz herhalde 2,5,7 yillarda olurmuss
aylin durunun sagligi yerinde olsunda kg onemli genetiklikde var biliyorsun buarada ne dersi calisiyorsunnnnn
merhaba hanımlar mantı yapıcam ilk kez yalnız hadi bakalım:))
neyse dayanamyacam ben konuşayım haftasonu misafirlerim geldi eşimin amcaları kayınvalidemler 16 kişi vardı yani. onca kişiye yemek yapacak değilim kıymalı pide yaptırdık güzel geçti taki eymne huysuzluk yapıp misafirlerin kocaman çocuklarını ısırıp eline ne geldiyse amcanın oğluna savurdu .11 yaşındaki çocuk ağladı eymen daha delirdi herkse saldırdı ve saat 8 de millet kalktı gitti..artık kimse gelirmi bilmiyorum
ooo eymem bak terör estirmiş resmen...Bade bayılıyor misafire kim gelirse gelsin helede çocuklu olursa kuduruyo sevincinden.. hiç bana bile gelmiyo .. o yüzden ben seviyom misafir gelsin özelliklede çocuklu ...