2009 Eylül Anneleri

2 sınavım kaldı aöf bitecek inşallah ondan sonra sınava girecem kpss memur olacam yetti gari artıkın ...çocuklar iyi çok şükür bende büyüdüm bakın resim atayım size

hüsniye sende yapsaydın ya be gülüm seninkide büyürdü bizimkilerle bal badem kardeş istiyorlar mı???

ya benim alinin iştahı çok kötü oldu hala beni emiyor onunla ilgili olabilir mi acaba şaşırdım ne yedirceğimi bilemiyorum

neeee hamilemisin kızzz.....çooook tebrik ediyorum bebeğimm ne güzel işte Allah kucağın almayı nasip etsin inşallah....

bende tatildeydim bugün döndüm alışma aşamasındayım henüz...hayat devam edşyor bunu bir kez daha anladım

Slm arkadaşlar çocuklarımız büyüdü artik ikinci sınıftalar.ben şimdi tekrar hamileyim eylülüm vardı. simdide bir oğlum olacak temmuzda doğum olacak bir aksilik olmassa.kizimda olduğu gibi yine yatarak geçiyor hamileliğin zor olduğu için bu kadar ara verdim.hepinizin dualarını bekliyorum.

kızlarrr ben geldim tekrsr toplanabilsek keşke hey gidi günler ne güzeldi neden ya neden bitti((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…