2009 Eylül Anneleri

günaydın kızlar...bu sabah yine erken kalktım...ders çalıştım....hergün erken kalkmak beni yoruyor ...olsun bunada şükür...bişeylerden feraget etmeliyim yoksa hiç bişeyin üstesinden gelemem...

yok canım bu kada kışta hiç biryere gidemeyiz.haftaya çarşambaya büyük ihtimalle yani inşllh...

merhaba hanımlar sümeyye hayırlısıyla gisin gelin inşallah ailenle güzelce vakitler geçir kızkardeşinde var dimi

evet herkesi çok özledim ama onlar eymeni özlemişler papucum dama atıldı babama diyorum sana dede diyebilirmiyim.

özlenmezmi velet...daha ne bekliyorsun babamla annem duru olmadan önce bize çok nadir gelirlerdi şimdi fırsat buldukça geliyorlar duruyu sevip gidiyorlar..

1 üye 7 ziyaretçi işyerinde bi arkadaş vardı kendi kendine bizimle küsen uzun bi süre tavır yapıp sonra kendisi gelip konuşan dengesizin teki yani..bugün iyice ipleri kopardım çok rahatım.kimseyi kırmayı sevmem ama bazıları kaşınıyor

insan kadar çeşidi bol bişey yok sümeyye ben buna karar verdim kavun gibi koklayıp bu iyi diyemiyosun :))

olaylar zaman ve maddiyat çeşitlerin kalitesini ve dayanma süresini belli ediyo

noldu ki tartıştınmı ....

insan kadar çeşidi bol bişey yok sümeyye ben buna karar verdim kavun gibi koklayıp bu iyi diyemiyosun :))

olaylar zaman ve maddiyat çeşitlerin kalitesini ve dayanma süresini belli ediyo

yorumm mikemmel tam kalite standartları içinde...

selam kızlar.. bugün çok yoğunum ancak rahatladım...
havalar gerçekten çok kötü buraya dün akşam kar yağdı ama tutmadı.. aydın kar konusunda bu sene ilkleri yaşıyor bizde bol bol donuyoz valla.

bende genelde kimseyi kırmayı sevmem ama hak edene hakettiği gibi davranacaksın..boşver sümeyye o öylesini hakediyor demek ki..

yemekhanemizin kampüsün en ucunda kaç günüdür soğuk hava yüzünden aç kalıyorum ama bugün evden yemek getirdim .

iyi yapmışsın gerçekten çok soğuk..bende dışarı çıkamıyorum soğuk diye.. simit peynir idare ediyom..içimde hamur işi ağacı çıkacak yakında...totomda dağ gibi olacak..

o korkudan zaten normalde ben kahvaltıda bile ekmek tüketmem .yok köfteydi yok tostu derken yarım ekmeği yiyip kalkıyoruz..

bende tüketmiyorum evdeyken ama okulda olunca başka çarem kalmıyor..yemekhanemiz de yok mecburen ekmek arası takılıyoruz.. bende akşamları yemiyorum ama bu seferde eşim mızıklanıyor birlikte yemek yemiyoruz diye.. valla saldım çayır artık napayım

benim eşimde kolestrol çıkınca artık evde yemek yenilmiyor.bi bağ maydanoz veriyorum yiyor salata tercih ediyoruz.ama akşam bi salata yaptım kayınalidemlerde bayaa da çok oldu ama 5 dk bitti çok lezetliydi yeşil ne bulduysam doğradım.ekşimen roka marul salatalık domates soğan maydanoz havuç. eşim bayıldı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…