2009 Eylül Anneleri

hayır huyumda güzel yüzümde bunu beğendiremedim sadece görümcemde estetik oldu yüzündeki benleri aldırdı. adamlar sahip çıksalar keşke

evet hakkaeten bu adamlarınkafası çok düz mantık çalışıyor.. bizizm neler hissettiğimizi hiç hesaba katmıyorlar malesef..aman işte hepsinin içinde aynı odundan var neticede..dışı değişsede içi aynı malesef...takmayalım kızlar bozmayalım keyfimiz sallayın...

bu arada biraz önce bakıcıyı aradım benim sıpam hiç sorunsuz kahvaltısını yapmış üstüne birde bir dilim kek yemiş.. Allahım bütün eziyeti bana 15 gündür aç geziyor resmen delircem artık...

dün bizim sıpada uyumadı mağazaya gittik kayınpedere hediye alalım diye mağazada uyudu akşam 6 da gittik eltimin evinde 1 saat uyudu sonra uyandırdım gece uyumaz diye. ama akşam genel olarak güzelditek canımı sıkan bizim öküz 4 günüdür konuşmuyoruz.

kaynım hemen anne ne diyon yüzlerine karşı dedi eltimde bişey demediki ben zaten onalra arkamı dönmüştüm eymene yemek yediriyordum sadece bi ara döndüm ataya sert sert baktım.

benim kaynanada demiştimya geçen beni delirtti gitcem arnavutköye annen ne zaman gelcek diye sonra ben git deyince leventin yanında benı basından savmak ıcın yapıyorsun dedı benım herifte kızdı...
cumartesi günü gitmeden pişmanlık duymuş bide ben görümceme demiştim annen neden böyle yapıyor...oda annesine demiş herhalde pişmanlık duymuş bana diyor ben öyle demek istemedim bende dedim tamam demek istemedin ama sen oğlunun huyunu biliyorsun 2 gün kavgasını ettik biz ol lafın dedimm hem sen çok ısrar ettin diye ben dedim diyorum yok mok dedi lafı geçiştirdi sonra eltim köye gitmişti ya ona kızmış herhalde diyor benim yerimde başkası olsa ona kızardı çok durdu köyde gelebilirdi biz gitmeden diyor...bende sende kızdın galiba dedim yoo diyo ozaman neden dile getiriyorsun dedimm kendini övüyor yani ...patavatsızlık diz boyu bizimkindede...bende dedim ben seni istemesem bilet alıpta gelin bizde kalın diye ısrar etmem bananeee.dedim öyle ya eltim gibi hiç konuşmam gel demem git demem oda bi çeşit yahu insanın huyu olabılırmı herseye ılgısızlıkk...:44:

oğlu eşine kızınca rahatlıyorlarmı acaba ohhhhh bee mi diyorlarr.anlamıyorum gerçekten kendi kızları için istediklerini gelinlerine niye istemezlerki

kuzuma pantalon kazak giydirdim

Eklentiler

• $CIMG1829.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 20
  • $CIMG1833.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 18
hımm adını duymadım daha önce hiç.. aklımda olsun..
kuzunu yesinler büyüdüde pantolan kazak mı giyiyor...

H&M diye bir marka var inanılmaz şeyler yapmışlar pantalon 0-2 ay tam olduda kazak 2-4 ay o yüzden azcık büyük ayakkabılarını giydiremiyorum daha 21 günlük ya tutamıyo

çok tatlı olmuş maşallah.. insan böyle küçükkken büyük kıyafetleri giydirmek istiyor.. büyüdükçede tulumları özlüyor.. ben şimdi alışveriş yaparken bakıyorum öyle tatlı tulumlar varki.. alasım geliyor ama danam büyümüş artık deyip geçiyom..

ben direk adam kıyafeti giydiriyorum egemenede hiç tulum giydirmedim sayılır erdenme hediye gelen tulumlar var sadece sweet kazak pantalon renkler bile gri laci kahve kırmızı

günaydın kızlar...yerim senin küçük adamını nazan...yerimm ayyyyyyy şuna bak yaa...bıde sırıtmış nazar değmesin...

güandın kızlar.. ablam iyi çok şükür yavaş yavaş topluoyr kendini.. martta tekrar amleiyat olacak onuda atlatırsak bitmiş olacak çok şükür...aman diyeyim kızlar eliniz kolunuz bir yerinizde bir gariplik hissederseniz ihmal etmeyin.. ablam yıllardır elimuyuşuyo deyip duruyordu.. dr gitti ama onlarda anlamadı birşey.. yine çook şükür bunuda atlattı sayılır.. birgün daha geç kalsaydın kolunu keserdik demişş dr...en önemlisi sağlık gerisi boş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…